Příspěvky uživatele brichta

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Chystáme se na 14 dní na dovolenou na Sicílii, neměl by někdo tip na nějaký fajn městečko k ubytování do cca 100 km od Palerma? S pěknou pláží a možností výletů do okolí, ideálně dostupné vlakem. Díky!!

0
Zobrazit ve vláknu

Neměl by někdo tip na nějaký městečko jižně od Říma (do cca 150 km) na stávení 14-ti denní dovolené ideálně dostupné vlakem, s hezkou pláží a možností zajímavých výletů do okolí. Díky!!

0
Zobrazit ve vláknu

Potřeboval bych sehnat 4 letenky kamkoliv k moři do Evropy, odlet 12. nebo 13. srpna, návrat 26. nebo 27. srpna, odlet Praha, Norimberk, případně Mnichov. Vím že už je na to hodně pozdě a je to asi bez šance, ale kdyby náhodou někdo o něčem věděl za rozumnou cestu (dohromady cca 15 tis.) tak by mně to fakt hodně pomohlo. Díky!!

0
Zobrazit ve vláknu

Má někdo zkušenosti s lítáním v těhotenství? V předpisech mají, že nepouští po 36. týdnu těhotenství, kamarádka bude 33. týden+3 dny při zpáteční cestě, nemůže bejt nějakej problém?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nakonec jsem koupil Norimberk - Manchester - Dublin pro 4 za necelých 9 tis...

Neměl by někdo tip na nějaký slušný ubytování v Dublinu? Nebo je lepší bydlet někde mimo? Jedeme tam na koncert U2 a chceme projít Dublin, případně něco zajímavýho v okolí...Letíme 20 - 24 červenec, jedna spolucestující je těhotná...Díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Je Porto a okolí vhodné na 14-ti denní dovolenou (koupání v moři, různé výlety)? Díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Potřebuju letět Ryanairem z Dublinu do Manchesteru v pondělí 24.7. v 10:35. Vsechny letenky i v ostatních dnech jsou za 16 liber, jen tahle za 40 liber. Je nějaká šance, že cena ještě klesne nebo už bude jenom stoupat? Má někdo nějakou zkušenost? Díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu
Aguero napsal(a):

Irsko mám celkem zmáknuté a musím říct, že v Corku vám bude bohatě stačit jedna noc.
A určitě bych zvážil, zda z Dublinu neject vlakem do Belfastu, který rozhodně stojí za to (Cesta trvala jen něco kolem dvou hodin. Město pěkné a zase je to jiný pohled na ''Irsko'') smiley smiley

Jedem v červenci do Dublinu na U2 + chceme ještě něco vidět kolem, co bys doporučil? A nemáš tip na nějaký výhodný ubytování pro 4?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

 Ahoj, chceme letět v červenci do Dublinu na prodlouženej víkend (čtvrtek - pondělí). Jaká je přijatelná cena a kdy cca koupit? uvítal bych i tipy na nějaký slušný ubytování. Díky za rady.

0
Zobrazit ve vláknu

Neměl by někdo nějakej typ na ubytování v Benátkách za slušnou cenu??

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

O.K. to by šlo, teď ještě aby klesly letenky, pořád se letos drží nějak vysoko, aktuálně skoro 2 tis. jedním směrem...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Chtěl bych poprosit o radu. Vloni v létě jsme byli na dovolený jižně od Bari v Monopoli, letos chceme zase letět do Bari a pak nejlépe někam na sever, nějaký městečko u moře. Poradí někdo nějaké? Díky!!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jeden ve čtvrtek do Londýna na 3 dny, měli jsme ject ještě se dvěma kámošema, koupili jsme si skupinovej lístek na Stansted expres, ale kámoš cestu zrušil a nejede. Je velkej problém jet Stansted expresem ve dvou na skupinovej lístek?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jedem do Londýna od 16. do 18. června a taky sháním, potřeboval bych dva pokoje pro dva s vlastní sociálkou ideálně tak do 3 tis. za pokoj a noc, nevěděl by někdo o něčem?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Příští týden jedeme do Říma, chtěl bych poprosit o nějakej odkaz na koupení vstupenek do Kolosea a Forum Romanum, ten odkaz co tady je někde ve fóru už nějak nefunguje... Pak bych se chtěl zeptat jak je to se vstupenkama pro malý děti (2 a 4 roky) a jestli je dobrý ještě nějaký vstupenky někam zakoupit předem online, případně ještě nějaký další užitečný rady smiley

Díky!!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Potřebuju letět do Londýna ve čtvrtek 16.6.2015 ráno a vrátit se v sobotu 18.6. kvečeru, je lepší letět z Prahy nebo z Mnichova a jaká cena je optimální? Díky

0
Zobrazit ve vláknu