Příspěvky uživatele muisa

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, jak prosím vás fungují tyto parkovací automaty na Mallorce? Žádná závora na parkovišti není, takže si musím vyjet lístek a po odjezdu zaplatím nebo se platí už předem?


automat.jpg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A platí 24 hod jízdenka i na cestu z letiště? Příklad: Přiletím v 18:00 do Vídně, koupím si 24 hod jízdenku, dojedu do centra a ubytuju se a druhý den jí budu využívat až do odjezdu do Prahy v 18 hod.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tady je i přestup na metro a cena 4,20 €. Zadal jsem jízdu z letiště na nádraží Westbahnhof, je tam přestup na metro U3.


viden2.jpg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kryštof Hájek napsal(a):

Ahoj, to nelze, lístek za 4,40 € platí jen pro jednu jízdu.

Já myslel, že za tu cenu můžu i přestoupit viz přiložený obr., kde je jízda vlakem S1 z Hlavního nádraží na Wien Rennweg Bahnhof a tam přestup na S7 a odtud na letiště. Je tam uvedená cena dokonce 4,20 euro a ne 4,40.



viden.jpg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chtěl bych se cestou z Hlavního nádraží ve Vídni stavit na hodinku v centru (dojet metrem U1 na Karlsplatz) a pak pokračovat z Wien Mitte na letiště vlakem S7. Stačí mi koupit jednu jízdenku na letiště za 4,40 euro a bude platná na obě jízdy?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Koukám na stránky společnosti Wiber a na květen stojí nejlevnější auto 35 euro/den (all in), což je snad nejvíc ze všech půjčoven. Má cenu ještě čekat na zlevnění nebo je lepší objednávat co nejdříve?

https://www.wiberrentacar.com/en/reserva

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky. Já mám pocit, že u Hiper Rent a Car se depozit 1000 euro platí i u plného pojištění (pokud nemáš kreditku).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, u společnosti Hiper Rent a Car chtějí depozit 1000 euro (nemám kreditku). Na debetce mám nastavený denní limit 15000 kč a pokud to není nutné, nechci chodit na pobočku ho zvyšovat. Může to být problém nebo ten limit na blokaci peněz nemá vliv? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Adam Šlosar napsal(a):

Ahoj, prosím Váas, je možné si na Tenerife vypůjčit auto na letišti sever a vrátit na letišti Jih? Díky moc za odpověď :) 

Neměl by to být problém. Stačí se podívat na stránky Cicaru a tam ta možnost u výběru je.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, musí se uvádět při koupi lístku na trajekt mezi Lanzarote a Fuerteventurou (Armas Ferry) i zpáteční čas plavby? Při koupi lístku přes internet chtějí vědět čas odjezdu i příjezdu. Pokud si ale budu kupovat lístek až na místě, tak jak to je? Díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ta povinnost rezervace lanovky na Dachstein mě teda překvapila. Díky za info. Jen teda nevím, jaký čas rezervovat pro sjezd dolů. Chceme dojít na Dachsteinwarte a ještě si prohlédnout ty atrakce (most, ledový palác a schody).  Za jak dlouho se to cca dá stihnout?

Ty atrakce (most, ledový palác a schody) jsou také zdarma na kartu nebo tam už se těch 10 euro platí?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, některé hotely v oblasti Schladmingu nabízejí v ceně ubytování i Sommer card (lanovky zdarma atd.). Nemá někdo zkušenosti, jestli pokud jedeme 2, tak jí oba dostaneme nebo jen ten, kdo hotel objednával? Díky


Ukázka z bookingu:

Od konce května do poloviny října je v ceně ubytování zahrnutá letní karta regionu Schladming-Dachstein, která poskytuje řadu výhod a slev, včetně bezplatného využívání místních lanovek a autobusů.

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj, poletíme do Madridu a chceme si udělat jednodenní výlet do Toleda. Nikde se ale nemůžu dopátrat, jak dlouho platí zpáteční jízdenka Madrid - Toledo. Do Toleda pojedeme ráno, ale při koupi jízdenky se musí zadat i čas cesty zpět a ten samozřejmě nevíme. Můžeme tedy zadat jakýkoliv čas (třeba 19:20) a pak kdyžtak jet i dřívějším? Neví prosím někdo?

0
Zobrazit ve vláknu

My jsme na Gran Canarii platili při převzetí auta.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, rád bych se zeptal na metro v Madridu.

Pokud pojedu z letiště do centra a budu chtít jízdenku na 10 jízd (tuším za 12,20 euro), tak si musím od listopadu 2017 na letišti v automatu koupit kartičku, na ní dobiju těch 10 jízd a ještě navíc ten letištní poplatek? A na konci pobytu při cestě na letiště musím znovu dobít ten letištní poplatek? Pokud bych ho nedobil, tak by mě na letišti nepustily turnikety z metra ven?

A ještě jedna otázka. V přestupních stanicích (např. Sol) se při přestupu počítá pouze jedna jízda nebo se znovu prochází turnikety? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, odbavil jsem se přes mobilní aplikaci (po zaškrtnutí cestujících jsem dal check in a pak mi to napsalo, že jsem odbaven), ale nikde tam nevidím palubní lístek a už ani ten let. Zobrazí se tam časem nebo jak postupovat?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Neví prosím někdo?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, jak funguje odbavení pomocí aplikace, pokud letíme dva? Zaškrtnul jsem oba cestující a mám oba palubní lístky ve svém telefonu. Pak tedy budu muset předat mobil druhé osobě. Jde to udělat tak, aby měl každý svůj lístek ve svém mobilu?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, má CICAR na pobočce (Gran Canaria) oddělené fronty pro ty, kteří mají rezervace a pro ostatní? Nebo se musí čekat v jedné frontě až si ostatní vyberou auto a vše pořeší?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Poletíme jen s batohem. Používáte nějaký fusak nebo lepenku, pokud ho musíte odevzdat? Nebo se nemusíme bát nějakého zaseknutí (popruhy), nebo že by vůbec nedorazil na pás? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mapky jsem také nějaké našel. Vypadá to, že to průchozí je, ale nějaký časový údaj by pomohl.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Měli bychom přiletět na terminál 1 a odlet by měl být z terminálu 2. Dá se to projít pěšky nebo se musí přejíždět?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, stačí na přestup na letišti v Madridu a při zpáteční cestě na letišti v Edinburghu 3 hod? Letíme jenom s batohem, normálně bych to neřešil, ale letěli bychom s Ryanairem a tam je možnost, že nám batohy nevezmou na palubu, ale dají je do zavazadlového prostoru a po příletu budeme muset jít k pásu. Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Takže normálně projdu až odletové bráně (jako do teď) a teprve tam před nástupem do letadla posoudí, jestli si baťoh můžu vzít na palubu nebo půjde do zavazadlového prostoru a v tom případě budu muset po příletu čekat až na pásu přijede? To bych celkem nerad, ať už kvůli drahé technice v baťohu a také kvůli času během přestupu na další let... Ale možná to pořád jen špatně chápu :-(

0
Citovat Zobrazit ve vláknu