Příspěvky uživatele derata

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj.. omlouvam se za možná blby dotaz ale je to naše první objednání letenky. Chteli by jsme na bali a využít tento portal a objednat letenky pres nej. Ceny jsme našli celkem obstoje za 16 000 na prelom kveten/cerven.
Měl bych ale par dotazu:

- když vyhledam let Praha/Bali vetsinou to je s prestupy, jak poznam jestli musím řešit nejak vyzvednutí zavazadla a jeho transport na novy let?
- kdyz letenku pouze objednam a zaplatím prevodem pozdeji, muže se stat že už nebude k dispozici a je lepší platit tedy hned kartou?
- Kde a kdy provedu vyber sedadla?
- Kde bych našel připadně nějaky souhrn techto zakladnich informaci?
- A cena je konečna? už ohledne letenky nic víc neplatím?

Moc dekuji za odpoved

0
Zobrazit ve vláknu

Chystame se v červnu, tuším že jsem to psal smiley At stihnem v klidu naplánovat věci plus očkování. Jeste takovy dotaz na finance. Počítam s rozpočtem cca 10 000 Kč za ten pobyt, jidlo, cesty... Myslíte že to je realistické?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za super informace. Jsem rad že eistujou jeste fora kde vam hned nenapíšou at použíju tlačítko hledej..

V hlavě mi teda pomalu vzniká plán...Přílet do Denpasaru odkud by to mělo jít lodí na ostrovy Gili Air. Po pár dnech přeprava na pevninu k okolí Blue Lagoon Beach odkud by jsme vyráželi na skutrech po okolí případně nějaky další přesun.

Tu blue lagoon myslíte tuto ano? https://www.google.cz/maps/place/Blue+L ... eb2029403c

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

To Gili Air vypada dobře, celkem i levné ubytování. Nemátě nějaké odkazy na společnosti které tam přepravujou z Kuty abych si projel ceny smiley. Asi je lepší si to cestování naplanovat tak at se do Kuty odkud letíme zpět vracíme aspon den předem kdyby jsme se někde nevešli na lod nebo podobně co?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Super díky za tipy smiley

Jeste bych se chtel zeptat, řešíte nějak ubytovani předem nebo není problém sehnat v červnu takove ty levnejší 700-1000 Kč za noc?


EDIT: Ono to Bali není zatím pevne dane. Ted jsem se dočetl že je už trochu zkažené turisty. V pdstatě by nam ani nevadilo navštívit jinou číst indonesie kde by byly krásné pláže s nejakym podvodnim životem a místy na cestování v podobné finanční náročnosti jako Bali. Tak kdyby jste meli tipy...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A snorchl bez utesu?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj cestovatelé. V červnu bychom chteli ve dvou porpve podniknout výlet někam dál a Bali se zdá byt ideální cíl. Plánujem 14 dní s příletem do Denpasaru.
Co jsem se dočetl tak Kuta je hodne rušná s velkými vlnami vhodna spíše pro surfování. Určitě by jsme nějaky den v Kute zustali ale pak nás samozrejme lákají korálové utesy a podvodní svět ktery je dostupny pouze se šnorchlem. Mohli by jste mi doporučit nějakou oblast asi dobře dostupnou z Kuty at netrávíme napr 2 dny cestou kde by se dalo dobře ubytovat, a šnorchlovat? Případně nějaké další tipy?

Moc děkuji

0
Zobrazit ve vláknu