Témata uživatele miker90

Témata uživatele miker90

Téma Poslední reakce
Zdravím ve spolek,Se svolením administrátorů zde informuji o slevě na knížku s názvem Vojta z Poličky aneb jak jsem dobyl Ameriku...Kamarád napsal takový souhrn o tom, jaké to je být au-pair žijící v New Yorku. O tom, co ho překvapilo, co si uvědomil, jak cestoval a hlavně co zažil. On je takový ten typ člověka, co se dokáže přimotat kde k čemu...Více info a ukázka z knihy je k dispozici na: https://vojtazpolicky.cz/Slevový kupón na 20% off: cestujlevne20(nejedná se o affil, Vojta je "pouhý" kamarád :) .
ebook zdarma - O zkušenosti býti au-pair v USA
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
4 odpovědi
Zdravím ve spolek,Rád bych se pozeptal Ukrajiny a Užhorodu zkušených, jestli je možné sehnat v Užhorodu mašrutku, která by nás dovezla na Kolčavu a zpět? Případně jiný partizánský způsob přepravy?Mě zatím napadá tradiční půjčení auta, ale to se mi chce tak napůl :D .
Užhorod - mašrutkou na Kolčavu
Ve fóru Autobusová doprava
2 odpovědi
Dovolil bych si upozornit, že česká sezóna je teprve na startu a kdo si chce vychutnat České Švýcarsko ještě bez větších davů, tak čas běží :DMy jsme ještě stihli Národní park v liduprázdném stavu. To za trochu delšího pochoďáčku, ale mohu pouze doporučit. Pokud někdo o ČŠ uvažuje, tak se klidně může trochu inspirovat naším okruhem: http://nohynacestach.cz/svycarsko-byt-ceske/ .
Češké Švýcarsko - víkendovka v pochodu
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí
Zdravím, chystám se na delší toulky po JV Asii od října a rád bych si svoje cestování zpestřil dobrovolničením v jedné ze zemí - Thajsko, Kambodža, Laos nebo Vietnam - ať už učení angličtiny či jiné. Jistě, vím, že možností je hromada a Google nabízí spoustu variant, agentur, etc. Mě by ovšem spíše zajímalo, zda-li už někdo máte v těchto končinách vyzkoušené místo či organizaci, které byste doporučili.Předem díky za tipy! .
 Zdravim, cca do konce cervna jsem pracovne v Londyne a jelikoz mam k dispozici auto, tak planuji o vikendech vyjizdet pryc z mesta. Pokud by se nekdo chtel pripojit, necht se ozve a muzem spolecne neco vymyslet (v sobotu 8.dubna jedu smer Dover) .
Vikendove vylety z Londyna
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí
Zdravím ve spolek, Mám takovou zvláštní úchylku, kdy si fotím na svých výletech nohy. Postupně mi vzniklo docela dost snímků + příspěvky od kamarádů, a tak jsem vytvořil menší sranda web - http://nohynacestach.cz/ Chtěl bych se tímto poptat, zda-li někdo z přítomných nedisponuje podobnými fotkami. Pokud jo, tak klidně pošlete na nohynacestach@gmail.com jen připiště název místa a klidně nějakou historku nebo zážitek spojený s místem, když bude jen fotka, tak stejně super. Pokud by případně někdo měl až tolik elánu a chtěl by třeba rozpohybovat zatuchlou FB stránku Nohou na cestách, https://www.facebook.com/nohynacestach/ tak uvítám taky. Samozřejmě i jakýkoliv nápad na zlepšení je vítán (pravopisné chyby v příspěvcích prosím ignorujte nebo citlivě hlaste na mail výše  .
Nohynacestach.cz - fotky nohou z cest
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi