Příspěvky uživatele Tereza _2

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, 6.7. máme letět s Wizzair z Vídně na Mallorcu (a 13.7. zpět do Vídně). Můžete mi, prosím, potvrdit, že se můžeme řídit českými pravidly a nepotřebujeme tedy žádný test tam ani nazpět? Samozřejmě za předpokladu, že ČR nezmění pro Baleáry do té doby pravidla a že přes Rakousko se budeme pouze tranzitovat. Předpokládám, že by to mělo být OK, ale pro jistotu se ptám. 

Díky moc. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kupujete někdo tu Brazílii nebo jsou to úplně vyhozené peníze? Třeba březen 2021? Díky. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, v pondělí máme letět Vídeň - Porto, v neděli pak Lisabon - Vídeň. Máte, prosím, aktuální info, jak to vypadá s kontrolami na letištích? Předpokládám, že cestou tam bude asi vše ok, ale jedná se mi spíše o cestu zpět - máme přiletět 22.20 a jsme dohodnuti s rodinou, že nás vyzvednou na letišti. Myslíte, že budou dělat úředníci problém s tímhle způsobem tranzitu z Rakouska? Nejsem si jistá, jak jim dokázat , že nebudeme pobývat na jejich území bez platné jízdenky do ČR. Předem díky za rady! 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
minulou zimu jsme byli v Indii a kromě první noci po příletu jsme zajišťovali veškeré ubytování na místě, Goa nebylo výjimkou smiley My jsme navštívili Palolem beach a můžu jedině doporučit, pěkná pláž (když pomineme to, že místy ji obývají krávy, což ale není v Indii nijak zvláštní smiley ), čisté moře, okolo pláže byly klasicky nějaké obchody, hospůdky, restaurace a bary, kde večer často hrála živá hudba a myslím, že na kraji byl i nějaký klub, ale nic co by řvalo na celé okolí smiley Jinak k tomu ubytování- možností je docela dost, záleží jaký máš budget a standardy smiley My jsme bydleli v menším hotýlku asi 3min chůze od pláže, žádný luxus, ale na přespání v pohodě, vlastní koupelna (dokonce většinou tekla i teplá voda, protože byla vyhřátá od sluníčka, s tím je jinak většinou problém), výhled na moře a cena cca 500/pokoj/noc. K ubytování patřila i restaurace, kde podávali snídaně, obědy i večeře a kromě indických jídel měli i některá evropská smiley Celkově bych řekla, že Goa je více uzpůsobeno evropským turistům, není to ta pravá Indie, pokud chceš ochutnat opravdové indické (čti extrémně pálivé) jídlo a poznat kulturu, doporučuju jet více na sever smiley Trochu jsem se rozepsala, tak snad ti informace k něčemu budou, užij si dovolenou! smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu