Témata uživatele michi

Témata uživatele michi

Téma Poslední reakce
Ahoj, potřebuji se dostat do Springfieldu ve státě Illinois tak, abych tam byla 3. června, den nebo dva dopředu nevadí. Zpátky se budu vracet po 15. červenci, ale chci si ještě prohlédnout pár dní Chicago a okolí. Jak to zorganizovat? Zpáteční letenku do Chicaga a přesun busem?  .
Springfield v Illinois
Ve fóru Hledám letenku
5 odpovědí
Ahoj, mám dovolenou 31.5. - 12.6. a chtěli jsme letět na Madeiru a po cestě tam nebo zpátky strávit nejméně 3 dny v Lisabonu, ale nedaří se mi najít žádné aspoň trochu rozumné ceny. Odlety z Prahy, Brna, Bratislavy, Vídně. Moc díky. .
Madeira + Lisabon
Ve fóru Hledám letenku
8 odpovědí
Ahoj, na začátku května nebo června bychom se chtěli na 4-5 dní vypravit do tankového muzea v Bovingtonu (UK). Nejbližší letiště je v Southamptonu, ale minimálně při jednom přestupu to vždycky vychází na mnohahodinové noční čekání na přestupním letišti, kromě toho je to celkem drahé. Hledám blbě, nebo to líp nejde? Potom leda do Londýna a hledat nějaké pozemní spoje na jih, což nemusí být nutně levnější, než letadlo. Jsme z Brna a bez auta, takže se mi moc nechce jet až do Mnichova a z Prahy, Brna nebo Bratislavy jsem nic nenašla. .
Bovington
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi