Příspěvky uživatele Siral

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Byli jsme před rokem. Oahu, Maui, Kauai. Na každém ostrově cca týden. Při cenách na Havaji je nesmysl řešit pár koun za kreditku a mezinárodní řidičák. Je to prostě samozřejmost. K věci: 1 ostrov s Alamo, jeden s carrentalhawaii (bonus nádrž navíc). Ani jednou si z kreditky nevzali kauci, 1x přes Billiger, kauce vzata. Půjčení všude v pohodě a rychle, ne jako v karibiku nebo v evropě. Vrácení probíhá pouze postavením auta na dané místo. Klíče buď obsluze nebo na přepážku. Nikdy žádný problém. Časový prostoj 10 minut půjčení i s vrácením. Pokud chceš řešit problémy a hotovost, řekl bych že jsi sám proti sobě. Přeji krásný pobyt. Havaj je ráj. I když drahý. Maui a Kauai zejména. Aloha :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím, jede někdo Hawaii ve druhé polovině dubna? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,

nevím kdy jedeš, na www.billiger-mietwagen.de najdeš za 116 Euro auto s full pojištěním na 5 dnů s vyzvednutím na letišti.. dal jsem 18-22.10.2016. Pokud nenajedeš více než 1000km.

Jinak pro srovnání: já půjčoval auto v Toulose-letiště cca 4 měsíce dopředu a s full pojištěním a neomezenými km plus vrácení v Nantes letiště, Peugeot 3008 1.6D stál +- 9.000,-Kč na 10 dnů....A bylo zrovna Euro smiley

Držím pěsti a přeji hezký výlet!!

René

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

...no a to jsem nevěděl smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Řešil jsem půjčení auta ve Francii. Koupeny byly letenky do Toulose a zpět do Prahy z Nantes které tady v lednu "svítily". Všechno super! Pak jsem přišel na to, že půjčit auto za rozumné peníze ve Francii a ještě vrácení na jiné pobočce je docela problém.
Po kontaktování známých půjčoven a providerů (Hertz,Sixt,Avis,Rentalcars atd.) jsem se nedostal na cenu nižší než 14.000,- Kč. (Včetně full pojištění s nulovou spoluúčastí, neomezeným počtem klometrů a poplatkem za vrácení na jiné pobočce - vždy letiště). Jaké bylo mé překvapení když jsem hledal přímo na francouzských stránkách!!! Nejjasněji deklarované podmínky a luxusní cenu nabídla společnost CARIGAMI. Cena byla cca 9.000,-Kč!!! (323,6 Euro) za kategorii "C" - Renault Captur a podobné...
...A nakonec mně dala voucher k pobočce HERTZ. (ten vycházel u nás na cca 17.500,-) Půjčují auta i u nás, v Portugalsku, Německu, Itálii, na Ibize, v USA, Kanadě atd. Zkuste to!

Kdyby byl někdo spokojený, rezervujte přes odkaz: https://www.carigami.fr/recommander-02e ... f-eml.html

..Smích...dostanu slevu 10 Euro na polívku smiley

René

0
Zobrazit ve vláknu