Příspěvky uživatele helush4

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Páni, super. Moc díky za radu. Tak zatím to nechám u ledu a budu to řešit až později. Ještě si vyzkouším to multicity pro stopover.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Prosinec plánujeme cca 5.-28.12., takže ty Vánoce tam nejspíš budou. Minulý týden jsem našla spojení za 13,5 tis, teď už je to přes 15 tis.

Tak myslíte, že mám čekat? Mohla by cena jít zase dolů?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, 

v prosinci bychom chtěli letět na Martinik s přestupem v Kanadě (Montreal). Tento přestup bychom chtěli využít na menší prohlídku města. Jak se dá navolit tento stopover? Je možné určit si jeho délku (vím, že je možný až na 96 hodin, ale nenašla jsem výběr letů tak, abych si ho prodloužila z cca 19h na např. 2 dny). Na stránkách dopravce je návod, ale možnost stopoveru jsem při vyhledávání letenek nenašla. 

A ještě jedna otázka ohledně hotelu - je nutné pro stopover vybrat hotel nabízený dopravcem, nebo si můžu rezervovat, co budu chtít?

Máte s tím někdo zkušenosti, prosím?

0
Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
nevíte někdo jak to je s odbavením u Norwegian? Máme letenky - Praha-Oslo-Bodo. Někde jsem se totiž dočetla, že v Oslu je nutné znovu odbavit zavazadlo, i když se jedná o let stejné společnosti.
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu