Příspěvky uživatele coudi

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Po nedávné zkušenosti bych nekupoval lístek na skyliner + 3 denní lístek na metro. Pokud budeš bydlet poblíž UENO jednoznačně bych volil Tokio Metropolitan District Pass (OD JR) cena 750 Y celodenní. Na stanici UENO je trochu problém se stanicí metra. A 1-3 denní permice je jen na Tokijské metro.
K lístku z Narita-Ueno (Nippori) je lepší vzít Keisei Access line, cena je o polovinu nižší (1240Y). A je málo známo, že poslední vlak z Tokia na Narita (myslím skyliner) odjíždí cca. v 18:30 z Ueno. Potom už jezdí jen noční vlaky, ale cena za jízdenku je cca. 1450Y. Tak pokud počítáš peníze, vyjde skyaccess nejlépe. Do města jede úplně prázdný a na letiště přijd dříve a stoupni si do fronty. Spousta lidí vystoupí po cestě. Délka jízdy cca. 60 min. Vyzkoušeno, prověřeno a shledáno jako nejlepší smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj.jsem zrovna v Tokiu tak posílám způsob jak výhodně cestovat po většině památek nadzemkou (monorail) a užít si hezké vyhledy na Tokio. Lze koupit v automatu na všech hlavních stanicích pod názvem Tokio Metropolitan District Pass (OD JR) cena 750 Y celodenní.
Jako ostatní tady nedoporučuji PASMO,SUICA card. Díky ní sice nemusíte kupovat a starat se o lístky na MHD,ale vždy vám to počítá aktuální cenu a tak můžete pro jezdit po Tokiu celkem slušnou částku. Není strop jako např. v Londýně s Oyster card. Pokud máte dotazy???? ☺

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Není to TGV, je to intercity (napsáno pod routingem Toulouse - Paris)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

studenak: v bodě 3 je tvůj let směrován Paříž - Toulouse, což je asi špatně. V út (14.6) ráno se lze Toulouse-Paris vlakem za 15E (6,5 hodiny). Vzhledem k tomu že Německo - Polsko se hraje až 16.6 máte dost času na Paříž. Popravdě nevím co dělat v Toulouse 3 dny, moc toho tam k vidění není. Snad půjčit auto a kouknout Carcassonne a dolu k moři nebo Andorra.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

proto se pouze na tento zápas jeví jako nejlepší cesta Wroclav-Barcelona 12.6 přes Varšavu, a nazpět BCN-Prg 14.6 za cenu okolo 3 tIs. Nutností je sdílet náklady na půjčení auta BCN - TLS a zpět. Při skupině 3-4 fanoušků je to ideální varianta návštěvy jednoho zápasu ČR na ME.
Uvítám další nápady jak tuto cestu ještě vylepšit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zcela evidentně jsi nepochopil smysl tohoto fóra a nebo chceš exhibovat jak jsi chytrý. Diskuze byla vedena o tom, jak se dostat z ČR a okolí na ME fotbal Francie (Toulouse, S.Etiene atd...). Vzhledem k tomu, že první zápas je SPA-CR v pondělí 13.6 od 15:00 je tvůj příspěvek zcela zbytečný, neboť většina účastníků mířící na ME z ČR a okolí nepoletí Bastie - Bordeaux 11.6. a už vůbec NE Toulouse - Prg dne 13.6 v 18:30 pokud nechce riskovat odchod ze stadionu po prvním poločase. Tak že za mě úplně zbytečný příspěvek. Neděkuji.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu