Příspěvky uživatele Hanzz

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Jinak jídlo chutné, džusy z krabice, až na homemade limonádu, zábavní systém dobrý (nemám s čím srovnat - zatím), deky nevybírají (i když spíš než deka to vypadalo jako přehoz přes postel), kity dávají (bačkory, fusekle, klapky na oči, kartáček+malá pasta a balzám na rty). Sluchátka nevybírali, ale doporučuju vzít vlastní, kvalita nic moc. V business dávali vzhledově lepší (uzavřená). Jinak docela mě při vystupování z letadla pobavilo, jakej bordel jsou někteří spolucestující po sobě schopni nechat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Čerstvá zkušenost při cestě do Brazílie přes Istanbul. Infodesk, neboli Caredesk Turkish je přesně za infostánkem (kde jsou k dispozici noviny) v prostoru mezi odletový gaty a shopping částí (podle obrázku z této stránky - v náhledech ten zcela vlevo, by to mělo být v prostoru gatu č.218.... https://www.istanbulhotels.com/travel/a ... anbul.html) . Vouchery obdrženy na cestě tam i zpět. Uplatnění voucheru je pouze ve foodcourtu, většinou nejlevnější menu. Vyzkoušen Burgerking a Popeyes. Vetšinou burger/3ks kuřete, hranolky a 0,5l cola. Jako snídaně nebo nebo svačina naprosto parádní smiley Hotel při přestupu taky dávají, ale mezi příletem a odletem nesmí být možnost žádného dalšího letu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Osobní zkušenost nemám, ale tady moc dobrou reputaci nemají: https://www.trustpilot.com/review/fluege.de A je celkem zajímavý sledovat hodnocení - buď je tam jen jedna hvězda, nebo 4-5.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vždyť zkouší najít nějakýho vyhledávače smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za osvětu a za odkaz. Tady v tom případě to evidentně kazí nutnost dopředu vyřídit související dokumenty. Ať tak anebo tak, i s BLR vízem je to celkem slušná cena, i když jí kapku sráží ty přískoky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

OK. A je dopředu vyžadováno vízum i do zemí, kde je možnost visa on arrival?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

"Vízum je možno získat i po příletu na letišti v Minsku. V tom případě je ale nutné alespoň tři pracovní dny předem doručit na letiště v Minsku podpůrné doklady pro získání víza (pozvání běloruské strany)."
Nějak nechápu, proč by amíci měli řešit běloruské vízum, když první let je USA-Turecko a přestup je v IST. V případě přímého letu bych to chápal, ale s přestupem mi to nějak nesedí.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Checkin by byl spíš v Miami, ale i tak netřeba řešit - v případě cesty s příručním zavazadlem. S velkým kufrem by to bylo komplikovanejší, ale ne neřešitelné.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

U konkurence (F4F) je teď akce z Atén do USA za 150-200€, což je dost slušná cena. Je tam třeba trasa ATH-JFK-MIA-MSQ. Z NY by se dalo letět třeba do Kalifornie a pak přeletět do Miami.

0
Zobrazit ve vláknu