Příspěvky uživatele shady

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Namiesto spekulovania so zostatkom si radsej aktivuj Austrian kartu. Tam je premium rewards aktivovany automaticky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jasne, existuju. Staci sa opytat v nejakej cestovnej agenture.
Na jednej som sa nechtiac s kamosom zucastnil. Kamosa nechala frajerka, ked ju poziadal o ruku, tak sme sa rozhodliist na plavbu pre singles, ale asi sme nastvali agenta, alebo cosi take a zabookoval nam nieco ine ako sme chceli, pretoze sme sa ocitli na plavbe pre homosexualov. A boli tam iba sami muzi. Vsetko by bolo v pohode a nejako by sme to prezili, lenze kamos sa zabuchol do lektorky tanca a zacal ju balit. Travil s nou kopu casu, takze som ostal sam. Nastastie sme objavili na mori zachranny cln, kde boli nejake svedske krasky, myslim, ze ich bolo 12, ktorych lod mala problemy, tak skoncili v zachrannom clne. Jedna krajsia ako druha. Skoda, ze ich strazila nejaka asi 100 rocna hnusna babizna.
Plavba nakoniec nebola az taka hardcore, aj ked niektori boli obleceny velmi divne. Jeden tlsty chlap sa obliekal ako zena. Ked sme im povedali, ze sme tu omylom, tak nam dali pokoj. Ale boli priatelski. jeden bol napriklad hasic, dalej tam bol milionar alebo bankar.
Cela plavba bola super, najviac sa mi pacil zaverecny vecer,kde bola velka estradna show, v ktorej dokonca kamos tancoval, lebo sa im zranil jeden tanecnik, tak chcel urobit dojem na lektorku. Pokazilo sa to vsak na konci, ked kamosa nasla jeho byvala, ktora si to "rozmyslela". Na kamosovej svadbe sa ukazalo, ze ti gayovia su vlastne pohodaci a dobraci od kosti. Kamosa sme ukecali v kostole, ze nech sa na tu strigu vykasle a najdeme tu lektorku, do kotrej sa zabuchol na plavbe. Skratka koniec ako z filmu, ani v Hollywoode by to lepsie nevymysleli.
Tie plavby su v naozaj pohode, kamos sa nema coho bat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Cabos je Cancun.Party mesto. Ak hladas vacsi klud, tak chod do La Paz. To je skor rodinna destinacia, aj ked sa ani tu Americanom nevyhnes.
La Paz je na strane zalivu, cize more je teplejsie a pokojnejsie. Do Cabos je to dve hodiny autom, takze sa tam mozes kedykolvek vybrat na celodenny vylet.

Ak hladas rezortove kupanie v teplom mori a nechces chodit az dole, tak skus Puerto Penasco, 3,5h z Calexica.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Austrian ma problemy s longhaul flotilou od konca aprila, kedy prisli o jednu 777 po hard landing. Treba postupovat v zmysle 261/2004.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu