Příspěvky uživatele Trolox

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Zdravím Vás. Chystám se na zimní olympiádu v Pchjongčchangu. Jak se tam nejlépe dostat? Cena letenky mi zas až tak nevadí, ale našel jsem lety do Soulu a potom 7 hodin vlakem do Pchjongčchang, což se mi zdá daleko. Není nějaké letiště poblíž?
Děkuji za odpověď smiley.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Chci jen ukázat, co se mi a mým kamarádům stalo včera v jednom baru na Guadeloupe. Přijelo černý auto a chtěli ukrást peněženku a mobily. Tři zranění češi... Mimochodem kriminalita je tu obrovská, minulý týden bylo zabito 6 lidí. A to bylo blízko turistické destinace Gosier. https://www.youtube.com/watch?v=aLW_OKUyc34

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o pomoc. Rodiče dnes letí z Vídně přes Ammán do Bangkoku. Při check inu jim dali boarding pass jen do Ammanu. Je mi jasne, ze si budou muset vyzvednout kufr a jit znovu na check in pro boarding pass. Jde mi o to jak to funguje na letisti- budou muset na imigracni a jakoby vstoupit do Jordanska (vizum?poplatek?) nebo jde jen vyzvednout kufry a jit do nejakeho tranzitniho prostoru, kde jim vydaji boarding pass, odbavi se a budou moci na security kontrolu? Bohuzel nikdo neumi anglicky, rodice jsou z toho ve stresu a ja se jim snazim nejak pomoct. Pomohl by jim treba odkaz na elektronickou letenku do telefonu?


Moc dekuji za rady, leti takhle poprve a hned bohuzel na zacatku cesty jsou ve stresu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, chci poprosit o radu. Chystám se na Guadeloupe v lednu a to na dva měsíce. Snažím se najít nejlevnější kombinaci, nevadí mi odlet z Kodaně/Osla, či jiných evropských měst. Mám v plánu letět právě z Kodaně do New Yorku a potom z NY na Guadeloupe. Tato varianta vychází na 13. tisíc. Přesto ale z blízké Paříže jsou letenky za 14. Někde jsem viděla akci z Budapešti za 11.500. Nemáte nějaký návrh jak cenu ještě víc snížit? Děkuji za odpověď.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jde vám se přihlásit? Ten server totálně padá smiley.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
měl by někdo nějaký tip na Bangkok z Milána, Budapešti, Vídně, Kolína...atd? Prostě tam, kam se dá v pohodě přejet vlakem či busem? Děkujííí

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Přímo to chápu a čekal jsem tyto reakce. To, že jsem se registroval dnes neznamená, že jsem forum nečetl nebo nevnímal tyto problémy. Jen jsem se ptal- když to zadám přes tripstu, tak mi to nedovolí se dostat do systému Qataru a nic si zvolit?
Ano vím, letenka je levnější a pro lidi je atraktivní ta ,,sleva,,. Třeba při koupi letenek přes pelikan.cz jsem se dostal do systému British Airways a mohl si vše změnit.
Omlouvám se za hloupé otázky, omlouvám se za to, že vás to vytáčí... Ale v diskuzi jsem si tohoto nevšiml. Toho, že zákaznická podpora je mizerná a že v případě zrušení letenek se vrátí celá cena- ano.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, prosím- máte zkušenost s Tripsta?
když rezervujete přes tripstu (shanim letenky do Kuala Lumpur s Qatarem), tak mi to ukazuje cenu o 800 nizsi nez u prodejce. Tripsta pise, ze kdyz si nezadam nejaky sluzby navic, tak si nebudu moci vybrat jidlo, sedadlo, nic zmenit- to mi jako na zaklade potvrtzenyho etixu nepujde v systemu Qatar nic zmenit? To se mi zda nejaky divny, moc tomu nerozumim… Diky za rady.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu