Příspěvky uživatele EvaEvelina

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahoj, včera jsme se vrátili z Kuby a nyní bychom tedy taky rádi obdrželi zpátky peníze za ty zrušené letenky a nic.. Nějaké rady prosím??

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jj Dave, my už jsme poučeni, budem příště koukat jen na Vaše akční nabídky a vybírat z toho.. Já jsem Ti sem chtěla napsat, zda je to v pohodě, ale pak rychle rychle objednat, znáte to smiley a kdybychom počkali o 2 dny déle, tak jsme mohli letět do Thajska úplně v pohodě a nestresovat se zrušenejma zpátečníma letenkama..
A KARZ - tak za ňákejch 12 000,- Kč z Prahy do Bonn včetně busu do Pha je super cena nee? když už to máte takhle zaplacené, vyřízená víza atd, tak bych nějaké letenky už vzala i když o něco dražší..
PS: Kam letos plánuješ dovču ty Dave?? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, moc děkuji a tohle už je asi normální letecká společnost, že..? Jdeme kupovat.. Děkuji!!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My jsme museli napsat e-mail a bylo nám sděleno, že jsou zrušeny všechny lety červen i červenec.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jj taky jsme našli jen tyto.. Když už máme zaplacenou cestu tam, tak už tam asi poletíme, protože stornovat letenky a letět do Thajska, jsme finančně stejně na 15 smiley
Moc díky Dave smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jojo jsem blbá no, to už vím.. smiley (když jsem to hledala tak mi nic hrozného nevyhledalo a o tomto foru jsem nevěděla) jen do mě.. ale poradil by mi někdo? smiley teď máme jen letenky na Kubu.. s kým máme letět zpět? (pokud tedy nechci za 400 E a výš od té stejné společnosti)
Díkas smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, tak jsme se dnes informovali, jinak bychom to asi ani nezjistili.. a Maridian Air nám bylo sděleno, že do července jsou všechny lety zrušeny.. Takže super, máme zaplacené letenku u Condora na Kubu a toť vše a teď zpáteční jsou drahý a když stornujem letenky přijdem o 10 tis.. Neporadíte mi někdo s kým máme letět zpět? jedná se mi o 30.6.-4.7. někdy v tomto rozmezí.. a i kamkoli do Evropy.. Děkuji moc

0
Citovat Zobrazit ve vláknu