Příspěvky uživatele lp1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Krásné je to také v Perpignanu. To už je takové skoro španělské město. A v Montpellieru. To je moderní a historické zároveň. V této oblasti můžete cestovat za 1euro. Ozkoušela jsem to a vše v pohodě, moc děkuji za tip tady na Cestujlevně na tyto vlakové jízdenky. https://www.train1euro.fr/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ono vlastně když projdete to staré město, tak tam je další lanovka, která Vás vyveze ještě výš. Když jsem tam byla já, tak byla ale zavřená a jeli jsme tím autobusem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ano, Bergamo je krásné. Určitě se nechte vyvézt tou lanovkou a projděte si staré město. Pak ještě můžete nasednout na autobus, který Vás vyveze ještě nad toto staré město na takovou vyhlídku, ze které je krásný výhled do údolí a na hory. A je tam taková malá věžička. Už ale nevím jak se tato stanice jmenuje. Jezdí tam takový malý autobusík. Také můžete jet na tu 5eurovou jízdenku. Určitě vše za 6h45min stihnete. Raději bych ale na letiště dorazila dřív. Nevím jak v Itálii, ale co jsem předmin. týden letěla do Francie, tak tam byly šílené kontroly a taky v Praze. Kdyby nás nepustili přednostním nástupem, tak nám let uletí.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

smiley smiley Super, tak to si to nějak zařídím abych nastoupila i na druhý let radši smiley

Díky moc za info smiley)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

smiley to ne, ale nepřijde mi pak nějaká pokuta, že jsem rezervovala místo a nenastoupila? Každý může let nestihnout, ale takhle je jasné, že nepoletím oběma lety a to oni můžou řešit nebo ne? smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Když koupím letenky a pak nenastoupím nic se neděje? Např. koupím let do Prahy z Toulouse a i na druhý den odlet z Bordeaux a ještě se rozhodnu, který let zvolím. Mám si udělat online booking a pak nenastoupit? Nebo ani není třeba ho dělat na ten let, který nevyužiji. Děkuji.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu