Příspěvky uživatele dastr

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

https://ibb.co/cnO68v

nekupuji, ale je to asi dostupné

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

http://ekonomika.idnes.cz/ryanair-expanduje-v-praze-zacne-letat-do-barcelony-i-madridu-pla-/eko-doprava.aspx?c=A170131_165941_eko-doprava_suj

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nějaký tip, jak se dostat po zemi do Atén či Soluňe ( prioritně zde) místní dopravou? Po celé Evropě si zařídím vše sám, ovšem v takovéto zemi je to trošku oříšek smiley a nebo se na to vykašlat a radši koupit letenky s aeganem? smiley a jak je to s přechodem hranic do Řecka? Jak probíhají kontroly?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Katowice- Oslo, Stochkholm, Malmo, Mastricht moře termínu za 78 zlotych tam i zpet behem nasledujicich mesicu, se divim, ze na to polsti pratele neprisli.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Má někdo zkušenosti s letem mimo EU s Voloteou? Podařilo se mi koupit levné letenky do Tirany a k tomu mi dali zdarma Airport chceck in, tak by mne zajímalo jestli to bude povinné a nebo bude možné se odbavit online. Jelikož je tento úsek dílkem do skládačky a nevím, kdy přesně do Benátek přiletíme a jak nám to bude časově vycházet.

Podotýkám, že možnost online check inu mám zobrazenou a asi tedy možnou ( nevím ovšem zda jen pro koupi sedačky) ale vzhledem k faktu, že Volotea po mne nikdy nechtěla doklady, tak si myslím, že by to mohl být u ní problém.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

nové, krásné letenky z Mykonos do Mnichova ( např 18. července) až pro 5 lidí v nějaké datumy za euro

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

unicredit bank: vybery na celem svete ( ne jen v bankomatech sesterskych bank) zdarma, osobne vyzkouseno.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu