Příspěvky uživatele EvaS

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Dobry den, neni tu nekdo kdo byl aktualne v Malaze a poradi mi autopujcovnu, s kterou mel dobrou zkusenost? Diky!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

EvaS napsal(a):

Zdravím, nevrátil se teď někdo z Azorů?

Fakt nikdo? :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím, nevrátil se teď někdo z Azorů?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

divan napsal(a):

@EvaS: my plánovali 3 noci Porto a pak 7 São Miguel. Dělal jsem dost průzkum před (teď už téměř jistě zrušenou...) cestou a vyplynulo mi z toho, že nemá smysl přelétat na jiný ostrov. Při přiměřeně delším pobytu by to smysl mělo.

A kdy jste měli jet?My to máme ke konci září a doufám, že už žádný testy potřebovat nebudem.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Když jsme u Azorů, máte někdo zkušenosti s ostrovem Flores? Přemýšlíme, na který ostrov využít přelet zdarma. Nebo vy, co se chystáte na Azory, jaké máte plány, které ostrovy navštívíte? :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hmm my měli na jaro/léto naplánovaný Azory, Athény  a Alicante.. Tak snad se tento rok dostaneme aspoň do.... Adršpachu :))

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Okolo Sydney bych asi doporučila Blue Mountains, ale nejlíp se vyhnout nejpopulárnější atrakci  - Three Sisters bylo to tam jak na Václaváku. Spíš bych si udělala procházky v míň turistických místech v NP, třeba Wentworth Falls - tam jsme skoro nikoho nepotkali 

Pak dál a sever se nám líbilo ve Swansea Heads, Anna Bay-Worimi NP (tam pro mě  úplnej TOP západ slunce a celkově to místo působilo strašně pohodově, že bych tam mohla být už navždycky :) ) , dál městečko Newcastle.Byli jsme i v Byron Bay. Dle referencí sem se tam hodně těšila, ale zas tak se mi tam asi nelíbilo, ale procházka na maják dobrá. 

Na klokánky do parku Coombabah, tam jsme měli štěstí i na Koaly, ale to nevím, jestli není pro Vás už daleko, je to za GC. Ale když budete čím dál víc na severu, tak z parků bych doporučila Noosa Heads, tam ale pozor na mušky. No je toho fakt mraky.

Sydney jsme měli až na závěr, ale nevím, já z něj tak unešená  nebyla, protože to co jsme všechno viděly předtím, tak Sydney za mě celkem zklamání, víc se nám líbila atmosféra v Brisbane. Byly jsme i na coastal walk kolem Bondi beach, ale tam už všude lidí jak much. Ale asi celkově dobrý to místo vidět, ale čtyři dny bych tam asi neztrácela, težko říct co od toho chcete

Měli jsme půjčený malý obytný auto od spol. Jucy a žádnej problém

Každopádně přeji hodně štěstí a hlavně ať se tam dostane a užijete si to, protože je tam fakt nádherně a já doufám, že se tam ještě někdy vrátím :-)




0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím, nemáte někdo prosím informaci, proč Ryanair nemá už žádné dostupné přímé  lety z Vídně na Kanáry (Gran Canaria, Fuerteventura..) od dubna? Myslíte, že lety doplní, nebo je úplně zrušily? Díky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím, máte někdo aktuální zkušenost s autopůjčovnou na ostrově Sao Miguel?Nejlépe bez depozitu :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím, trošku mimo téma, ale letíme 25.12. na Gran Canaria a jen takový malý dotaz. Jsou tam o svátcích otevřené obchody a restaurace vůbec?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A můžu se ještě zeptat, jakou jste měli o Vánocích zhruba teplotu moře?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

mikir napsal(a):

Nejak nepochopim , proc za kazdou cenu jen primy let a proc jen Praha ,nebo Viden, jeste mozna  poznamka  25. 12 bude vvber omezeny ,  volil bych  24.12 nebo 26.  12  , pokud nechcete zustat pres Silvestra ,muze byt zajimava cena ,zpet .po 1.1. naopak bydou ceny vysoke 

Druha vec k zvazeni , zda  Gran Canariu , je pravda , ze tam jezdi nejvic  penzistu , je tam nejllepsi  sit  verejne autobusove prepravy ,ale taky  prilis  masova turistika a megakomplexy 

Na Kanary litame docela casto  v tomhle terminu  ( vcetne Silvestra ) a volime Lanzarote nebo Fuerteventuru , z hlediska moznosti vyletu  je lepsi  Lanzarote 

Taky by slo Tenerife  ,zajimava je i La Palma ,ale tam bude horsi najit  let a tam to chce spis pujcit auto 

Je to treba hlidat, kdyz mate fixni datum , ale asi bych jeste pockal 

No co se tak dívám, ono je zatím úplně jedno jestli jedeš 24.25. nebo 26 co se týká ceny..Jasný vím, že se tam dostanu levněji s přestupem třeba z Berlína apod., ale my nechceme strávit celý den na cestě, když bysme jeli jenom na týden. Navíc jsme z Brna, takže tolik možností nemáme, ještě max. třeba ty Katovice.

Ale jinak díky, asi teda ještě počkáme.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj výletníci,

chtěla bych vzít rodiče na Vánoce na Kanáry (jedno jaký ostrov). Potřebuji jen přímý let. Zatím jsem našla za 6k z Vídně na Gran Canaria. Myslíte, že je to blbost kupovat teď, nebo že se objeví něco levnějšího?Připadá pro nás v úvahu jen letiště Vídeň a Praha. Vím, že se dá na kanáry jet normálně za 2k, ale máme fixní datum 25.-31.12. Moc díky 

0
Zobrazit ve vláknu

Marek Sourak napsal(a):

Arubu muzete spojit s Curacaem, a kdyz vas bavi i treba potapeni, tak toho jde videt hodne, ale Fr. Polynesii to asi netroufne :) 


Dobrý den, můžete mi prosím k té Arubě říct víc?Třeba do zprávy? jak je to tam cenově apod.? :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

No a co se dá na takových malých ostrůvkách jako je Aruba nebo Fr.Pol. dělat 2-3 týdny? Nezačne to tam člověka nudit? :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj cestovatelé, kdybyste si mohli vybrat jednu destinaci na světě a věděli, že je to jedna z vašich posledních cest na hodně dlouhou dobu,  kam byste jeli, aby jste si to fakt užili a měli vzpomínky ještě na pár let? Tak na  max. 2-3 týdny, limit cca 40-50tis./os. s letenkou, kombinace přírody, hezkých pláží, výletů, žádnej luxus, ale ani ne hostel.

0
Zobrazit ve vláknu

Sarah napsal(a):

Vy jste zase jak prasteni. Kolik jezdite na ceskych dalnicich a rychlostkach, ze se tu pozastavujete nad tim, ze slecna/pani prekrocila rychlost o 11km/hod a pta se, co by se stalo, kdyby nezaplatila? 

Pokuty v Australii jsou uplne nekde jinde, a ja se vubec nedivim, ze se pta. Rychlostni limity jsou casto debilne znacene, a kdybych to mohla odrbkat, odrbkam to hned - a to, aniz bych se bala o svou karmu, nebo se citila jako Cech ojebavac. 

Děkuji, že mě tady taky hned neosočujete, že chci někoho ojebávat :D Kdo ví, tak na dálnici v Queenslandu se pořád mění rychlost z 100 km/h a 110 km/h a mají nulovou toleranci a dost jsme si na to dávali bacha. Takže Vás fakt vytočí, když Vám dojde rozmazaná fotka SPZ někdy z noci z nějakýho pofiderního radaru. Takže mě jenom zajímali odpovědi typu co by se všechno mohlo stát, kdybych to nezaplatila ( ZAPLATILA JSEM JI) - nedostaneš znova víza,  strhnou ti stejně prachy z kreditky a podobně.  A ne že to skončí tím, že jsme vlastně národ ojebávačů.

Pěkný den a furt se tady každej jenom nerozčilujte a nedělejte z ostatních blbce. Je to super web o cestování, díky kterýmu jsem mohla jet levně do Austrálie a ne web o tom, aby tady každej někoho jenom hejtoval.





0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Diky vsem za odpovědi ( i ty, kde mě eremi nařkl, že chci s nekym vyjebavat, i kdyz nevim co se divim, vsechny jeho prispevky na cestujlevne.com jsou vzdycky neprinosny a uplne na hov.., dobry leda do diskuzich na novinky.cz..;-)) pokutu jsem zaplatila primo pres odkaz co byl v dopise, nic se automaticky nestrhne krome poplatku od autopujcovny. Prave proto jsem se ptala. Vzdyt je normalni, ze se dopisy od ČP ztraci,  kdyz nebyl doporucene. Takze kdyby nam nedosel, tak je to totez, jak kdybych ho nezaplatila. A co by se stalo, az pojedu do AUS znova a meli bysme tam zaznam- to me zajimalo. Takze diky a cestovani zdar!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den,

mám takový dotaz. Dorazila nám pokuta za překročenou rychlost v Austrálii (btw. překročili jsme jen o 11km/h) a není to úplně malá částka. Nevíte co se může stát, pokud pokutu prostě nezaplatíme? Díky

0
Zobrazit ve vláknu

Bože, vy jste teda vtipálci, podobně blbý diskuze jsou na novinky.cz , tak to zkuste tam ;-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

[citace="cali"]

Taky můžeš podpořit Olivera... Bude to nejdelší, ale zato nejdražší:-)


To určitě.. :) Proto se ptám :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj výletníci,

potřebuji koupit domácí přelet v Austrálii. Myslíte, že je dobrej nápad to koupit přes Kayak.com? Nebo raději u dopravce (Virgin australia apod.) ? Nebo rovnou přes cestujlevne? :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

https://www.booking.com/s/35_6/eva56680

15 DOLÁČŮ, užijte si dovo :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

https://www.booking.com/s/35_6/eva56680

15USD , díky :))

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, pěkný článek. Takže vstup do parku Guell kolem staveb je zdarma?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu