Příspěvky uživatele cestik

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Kdybychom si tak všichni řekli, že už jsme se napracovali dost a zůstali na podpoře, kdopak by nám na ty sociální dávky vydělával?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

V říjnu jsme letěli opačným směrem z Kota Kinabalu do Kuala Lumpur přes Kuching, kde jsme zůstali 3 noci, na pasovce nic vidět nechtěli.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nejdřív se podívej na počet a přínos svých a eremiho příspěvků a pak spolkni svůj sarkasmus, takoví jako ty jsou na každém fóru vysoce ceněni.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahmad Masúd napsal(a):

Ano, ale s vyzvednutím v agentuře v Thajsku, pokud jsem to správně pochopil a stále to platí. Obávám se, že např. v Sungai Kolok to nepůjde. 

Jenom připomínám, že lístky lze koupit předem i v jakékoliv stanici s odjezdem z jakékoliv jiné stanice. V Kanchanaburi jsem koupil jízdenku s odjezdem z Bangkoku.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Loni jsme jeli nočním vlakem z Bangkoku do Trangu a bylo to zcela v pohodě, dokonce jsme přijeli i na čas. Můžu srovnávat s nočním vlakem z Chiang Mai do Bangkoku před 6 roky, kdy pohodlí bylo srovnatelné, ale zpoždění asi 3 hodiny. A pak ještě loni za Surat Thani do Chumponu a z Chumponu do Hua Hin, opět vše v pohodě a na čas.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dnes jsem letěl z Liverpoolu do Prahy a připadal jsem si jak v dobytčáku, já jsem původně zootechnik, ale takové stádo dobytka jsem ještě neviděl. Čekal jsem, že v Praze ty nejhorší nechají vyvést policií, ale posádka si evidentně nechtěla dělat problémy. Ale uklízet bych to letadlo nechtěl.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Abu Jakub se přidal před 10 hod a má 1 velice "hodnotný" příspěvek, tonic je tady 4 roky a má 5317 příspěvků. Domýšlivost některých soudruhů nezná hranic, navrhuji nový nick Abú Magor.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tohle mi poslali z Hello bank:


Dobrý den,

rádi bychom Vás informovali, že dojde ke změně zařazení odchozích úhrad z Hello kreditu na předplacené služby a peněženky, jako je např. služba Revolut.

I když se fakticky jedná o odchozí úhrady, řadili jsme je v minulosti mezi nákupy. Od 14. května 2019 tento stav napravujeme a tyto transakce budeme považovat za odchozí úhrady.

V souvislosti s tím bychom Vás rádi upozornili, že na odchozí úhrady se nevztahuje možnost splacení v bezúročném období ani se nezahrnují do programu Odměny za nákupy (1 % zpět z každého nákupu, celkem až 500 Kč měsíčně). Všechny ostatní nákupy se ale do programu odměny za nákupy i nadále plně započítávají.

Vaše Hello bank!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zajímavá situace nastala ve středu na letišti v Bratislavě, tetina, asi rusky mluvící, chtěla letět 20.2. na Kypr, ale letenku měla na 20.3., zjistila to až u gatu. No, nebyla nadšená. Jinak zavazadla v BTS neřešili, v Pafosu ty hodně přečnívající museli přebalit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak reakce debila z parkoviště Galvaniho je taková, že žádná, hraje si na mrtvého brouka. Reklamoval jsem u ParkVia, přes kterou jsem dělal rezervaci, ale ti samozřejmě za nic nenesou zodpovědnost. No, každá zkušenost je užitečná, jen se z ní poučit. Příště zase raději parkoviště MONTI, i když je o trochu dražší, tam jsem parkoval už dříve 2x a vždycky zcela bez problémů.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dnes jsem udělal velmi špatnou zkušenost s parkovištěm Parkovanie letisko Bratislava-Galvaniho www.parkovanieletisko.sk. Už ve středu ráno jsme po příjezdu museli volat šoférovi, aby přišel, dodávkou zatarasil vjezd na parkoviště. Prý - hned jsem dole u vás. Nevím, jak byl vysoko, ale trvalo mu to aspoň 5 minut. No nic, časovou rezervu jsme měli dostatečnou, nakonec přišel a cestou na letiště se vyptal kdy a odkud přiletíme, což jsem mu sdělil. Ale dnes ráno po příletu mu v domluvený čas volám a nic, volám podruhé a opět nic. Volám snad 10x, bez jakékoliv odezvy. Po půl hodině nás to přestává bavit, kupujeme lístky na autobus, posouváme se o pár stanic, zbytek jdeme pěšky s bágly na zádech a modlíme se, aby dodávka nebyla zase ve vjezdu. Naštěstí pro nás není, parkoviště je volně přístupné komukoliv, ale nevím, jestli je to dobrá zpráva pro ostatní majitele aut. Chlapík se ozval až po dvou hodinách, to jsem byl už u Brna, hovor jsem za jízdy odmítl. Teď jsem mu napsal mail, tak uvidím, co odpoví.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Sleva 15 USD pro vás i pro mě

https://www.booking.com/s/34_6/1c7bbfa1

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Sleva 15 USD pro vás i pro mě 

https://www.booking.com/s/21_8/1c7bbfa1

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Letos vydaný MŘP na 3 roky, je to tam fakt jasně napsáno. A pořád nevím, jestli je horší srážka s blbcem nebo s inteligentem :-)


img-20181121-170644.jpg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Taky nechávám nabíječky v příručáku a nikdy nebyl problém.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

https://www.booking.com/s/20_8/petr9330

USS 15 pro tebe i pro mě

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

https://www.booking.com/s/11_6/petr9330 US$15 pro vás i pro mě

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na ubytování bych doporučil agodu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já jezdil taxíky, trval jsem na taxametru, když nechtěl jeden, jel druhý nebo třetí, jsou jich tam spousty. Hlavně nechytat na Khao San Road, stačí popojít za roh a ceny jsou normální. V nouzi jsem jel i na mototaxi, celkem rychlé, ne úplně bezpečné ani levné, ale určitě lepší než tuk tuk. V Bangkoku bych si na skútr netroufl, jinde v pohodě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Z tohoto fóra čerpám spoustu informací a inspirací, tak abych přispěl taky troškou do mlýna, přidávám odkaz na cestopis z letošní dovolené v Thajsku.
http://thajsko2016.blogspot.cz/p/2.html

0
Citovat Zobrazit ve vláknu