Příspěvky uživatele Bič boží

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

@jokker - to je volaake cudne.... v praze nas pred mesicem jebli na executive floor a i nadchazejici pobyt ve vidni mam potvrzeny up na exec.floor. Uplna hitparada to neni, kafe, nealko a nejake drobnosti po cely den, alko a teple "plnohodnotne" pokrmy jen behem happy hour - treba 5pm to 8pm.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Unlimited data eSIM na 30 dnu napr.recky Vodafone za 40EUR, za 30 fyzicka SIM s vyzvednutim v Recku. Jiste to pujde i levneji s googlem a jinym operatorem. Airalo a mtxconnect nevidim nic zajimaveho. Proste hledat eSIM pro Recko.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Od soboty jsem 14 dnu v cr, pivko?

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zatimco prvni jmenovane je podvod a v nekterych zemich i trestny cin , druhy pripad je "sazka" mezi leteckou spolecnosti a kupujicim. Akorat ze v posledni dobe kupujici tahaji za kratsi konec bo jich je proste moc i diky strankam jako jsou tyto. Viz muj prispevek v jinem vlakne. Uz chapes rozdil?

2
Citovat Zobrazit ve vláknu

MIly Joxi, o podstate lidske prirozenosti mame diametralne odlisne nazory, coz me u tebe neprekvapuje. K tomuto hovnu jsem se jiz vyjadril dostatecne obsirne a dale do nej nehodlam slapat. Jsou na svete lepsi veci, treba pivko.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nechce se mi zakladat nove vlakno, prsknu to sem, sorry za dalsi z mych OT. Vsimli jste si, kolik z poslednich erroru bylo zariznuto (rozumej zruseno aerolinkou)? Asi je to opravdu tim, ze existuji mraky stranek jako je tato a dealy se kopiruji rychlosti svetla napric vsemi cestovatelskymi portaly zamerenymi mj. i na error fares. kazdy ma nastaveny nejaky newsfeed, plus odebira hromady email alertu atd, takze tech lidi jako ja jsou proste mraky a ty do oci bijici errory nakoupi radove asi tisice lidi a pokud se letenka da koupit i dalsi den po propaleni akce, sance na proleteni je miziva. Nektere dealy jsem mel i naklikany (vietnamska verze ANA trebas), ale po zhodnoceni sanci na prolet a pripadneho prcani s refundem (v tomto pripade pro nikoho zadne nebylo) jsem to ani neodpalil. Je nejaka cesta z teto situace? Za me hledat intenzivne sam a kdyz na neco pekneho narazim, hlavne to nikam nedavat, maximalne do male Whatsapp skupiny s podobne "postizenymi" lidmi jako jste vy.

7
Citovat Zobrazit ve vláknu

uplatneni odmitnutnych voucheru... hmm, takovy trosku oxymoron ci typicka ceska ulicka. pokud na to mas zaludek a nemas s tim nejake moralni dilema, jdi do toho. budiz ti prano a nejspis to i projde bez nejakych ofuku. ja uz to bohuzel nezaziju, ale treba jednou bude existovat spolecnost bez vychcanosti, podvodu a ferovost bude takovou nejakou samozrejmosti. nic, jsem blazen a snilek, ale doufat v to muzu, ne?

11
Citovat Zobrazit ve vláknu

fridgy napsal(a):

PRG-MUC-MAD (LH-Economy Light - za kufr jsem doplácel šílenosti)
MAD-FRA-PRG  (zase eco light s doplatkem přes 100 euro :D)

PRG-AMS-HKG (Cathay Pacific C class přes Alaska míle - sweetspot

PRG-MAD by mohla/mela litat Iberia za 7500 avios ow a pokud mas u OW status (coz by jsi vzhledem ke sve aktivite mit mel), tak mas kufr v cene. Jak se v CR dostanes k milim do Alasky? - nebo jen pripisujes mile od partneru k alasce?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

jako asi by to slo uhadat, ale kdo ma cas a naladu se hadat. Ono je rychlejsi ty kufry preskladat a myslet si neco o debilovi na druhe strane prepazky. Na letistich je napadne vysoky pocet debilu, kteri o nas cestujicich take nemaji valneho mineni. a z nejakeho duvodu treba na letisti Bratislava zamestnavaji jen neprijemne debily. Asi madarsky management co se msti, sorry za OT.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

nefunguje to jak pisou na strankach. vyzkouseno 2 mesice zpet (Viden). Je to o tom, na jakeho agenta, resp. na jak pravidel znaleho agenta u check in prepazky narazite. Mozna by pomohl vytisk jejich T&C v anglictine, ten jsem ale nemel. Proste to rozdelte na 2kufry do 20kg vahy a usetrite si pripadne dohadovani s agentem/supervisorem ohledne jejich vlastni policy.

 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

nefunguje, kazde max 20kg, striktne. Odvolavani se na jejich vlastni pravidla nepomuze.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

pokoje, darky na uvitanou a hotelove hajzliky nefotim, takze se k temto podrobnym recenzim nepridam, ale urco HH GOLD hodnotim jako velmi prijemne prekvapeni. Up prakticky vzdy o vicero kategorii, snidane zdarma take potesi, body s bonusy naskakuji rychle, 5.reward noc zdarma, late check out atd. Platina od AMEX vam dava mj. golda u hiltonu, melie, radissonu a jeste jedne velke site (neni to ani accor a ani ihg), nechce se mi to dohledavat. programem se nenechavam nijak svazovat - pokud najdu srovnatelny pokoj v jine siti za min penez, jdu jinam. nebo kdyz zatouzime po necem vice "autentico" mezi "domorodci" ci vychytame nejakou akci, taktez se netrapim s vernosti k HH.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

takova tmavovlasa dlouhovlasa ctyricatnice na recepci Caproni lounge v Bratislave je zarukou nejedne podivne poznamky, myslim je to nejaka reinkarnovana dozorkyne z veznice. Ja na ni narazim nekolikrat do roka a pokazde si vymenime nekolik "vrelych slov", ale nakonec se nejak dohodneme. Posledni zazitek ve skupine 7 lidi, z toho 2 deti 2 a 5 let. Ja PP s hostem zdarma cajk, zena s CSOB Premium MC WE neprosla, prej tam maj nejake zmeny a maji to napsano vepredu - nic napsano nebylo - tak sla na svuj PP s hostem zdarma. Deti do 3 let mely byt zdarma, taky pres dozorkyni neproslo. Kamarad KB sphere VIP ci jak se karta jmenuje - neproslo. Nechala se ale obmekcit a na muj LK dalsiho pustila a zbyle jedno ci 2 osoby pustila za platbu - uz nevim kolik to bylo, ale jiste to bylo vic nez konzumacka nasi skupiny v lounge, kde krom panini, croisantu, kavy a tatratea a hnusneho slovenskeho vina neni nic. OK, neco navic tam je, jako gin, vodka, sladke vody z postmixu, ale uz jsem skoro vse vycerpal.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

priplatit za flex

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

diky, lajk a zase se hodim do hibernace. opravdu je milion lepsich aktivit, nez dstit siru na wizz a jeho privrzence.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

pravda boli

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

i kdyz budou vzdorovat hordy, nic se nezmeni, wizz se prejmenuje na Fuckair a show pokracuje. jedine rozumne reseni je se na ne zvysoka vysrat, az jim klesnou revenues, pak se asi zamysli. o to se tu snazim celou dobu jako wizzair neletac. proste prestante brecet na foru a bojkotujte wizz. to je z meho pohledu jedina vec, ktera muze zlepsit jejich sluzby a podporu. pokud se bude sit rozrustat, obsazenost letu zustane vysoka, akcionari budou varadiho placat pozadech.  Lidi sice budou prskat ale jinak si nechaj srat na hlavu, protoze "nikdo jiny me do Kutaisi za 20ecek nedostane", pak vam neni pomoci. a pokud na mem pohledu nevidite zrnka pravdy a jen zast a kdesi cosi, pak ja to respektuji, ale je mi vas lito, protoze behem par mesicu tu bude zase viset nejaky novy stesk, s jakym novym vyjebem na vas wizz prisel. A dobre vam tak.

 

5
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hranice je individualni. Znam kolenovrty, kteri budou bojovat o kazde euro. A pak jsou takovi jako ja, kteri vedi, ze nemuzou vyhrat vsechny pitvy. Pokud mam 1000 euro ve svych vicenakladech, pak dam k posouzeni pravnikovi a ridim se jeho nazorem a do sporu jdu pouze v pripade velmi vysoke pravdepodobnosti vysouzeni sporne castky a nakladu na soudni rizeni. Jinak to beru jako zivotni lekci. A ze jich bylo. Pokud mam 1000eur ve virtualnich kompenzacich u wizzu, sral bych na to.

A hlavne uz u nich nic nebrat. Pokud po teto zkusenosti s nimi letite znovu, mohu si pomoci pouze stale platnym rcenim, ze chyby delame vsichni, ale jen idioti ty same chyby opakuji

5
Citovat Zobrazit ve vláknu

@Daniel_1 - takze si to sesumyrujeme, jo? 800-300 = 500EUR. 500/4=125EUR/osoba, paklize spravne derivuji. Opravdu v dnesni dobe stoji nekomu za to se o tuto sumu hadat? Pokud to jsou pro poskozeneho velke penize, pak v prvni rade na ten trip do Lyonu letet nemel, ne? Just sayin'..

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Beáta napsal(a):

Ted u nich mám kredit za 4tisíce a počítám, že si nějakou letenku koupím. kdyby ne, zapomenu obvyke na vše, tak to taková katastrofa nebude. Kredit lze přece u Wizzairu získat jednoduše, trvalo to vždy pár minut. tak to jednou proletím, když ne a už tady třeba nebudu, to může být za chvíli- všichni víme, jak rychle odešli dva členové CL- tak mi to už asi bude fuk. A mým blízkým taky. Někdy si říkám, aby těm, co píšou a chatují jako zběsilí, ta cévka nepraskla přílíš brzy.

krasa, podepisuji, lajkuji. ja jsem proste jen alergicky na brekot kvuli kompenzacim, big time mavpicismu CS od Wizzu, ktery jednou skonci v ucebnicich pro byznys. driv byl za ukazku noveho pristupu k zakaznikovi davan O'Leary - CEO MikirAiru. predpisy, zakony atd by se mely dodrzovat, ale fandim i tem ohybacum vykladu techto predpisu, protoze budou hybnou silou pro zmenu techto predpisu v dalsi prospech zakaznika atd.... nekonecny proces. co jsem tim chtel rict mi (opet) uniklo. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ala opet uplne mimo, ale uz to patri tak nejak k folkloru tohoto fora. Zkus si precist jeste jednou me prispevky. duvody pro kompenzace chapu i vznik naroku na kompenzaci chapu. bez ohledu na leteckou spolecnost ci cenu letenky. co nechapu je ten brekot nad tim, ze wizz se chova jinak a nechce platit. v drtive vetsine pripadu "poskozenym" na zpozdenem letu s lowcostem nevznika zadna extra skoda (mozna par hodin extra doplatku za parkovani). ze nekomu uleti navazny let u negarantovaneho prestupu je riziko podnikani takoveho letu. a co bych vypichnul, pros se uz sakra na ten wizz nevybodnete? kolikrat si jeste na ty vidle chcete nabehnout? je to vas boj, preji vam v nem hodne stesti.

10
Citovat Zobrazit ve vláknu

ano, muj styl nesedi spouste lidi, naucil jsem se s tim zit. zkusme se zamerit na obsah a zkusme se oprostit od formy. trefa do cerneho? uplne mimo? proste tu letenku na mallorcu za 687Kc(priklad) odepis jako nedobytnou pohledavku and move on. wizz je svou customer support povestny, stejne jako napriklad tap. je to trade off - velmi pravdepodobne s nimi levnolet probehne tak jak ma, v tom mensim procentu zmen/ruseni/zpozdeni z nich dostanes prd. pokud nejsi jednim z tech donquijotskych bojovniku co to "pozenou az do strasbourgu"

 

EDIT: tvoje penize za letenku vrati, ale nic navrch.

5
Citovat Zobrazit ve vláknu

muj tip - letenka v radu stokorun, snaha o uznani kompenzace za radove stovky eur. argumentace ze jde o princip ( ?zachovani energie, ?jebani do riti a jeste bez gelu). psal jsem drive - jednou vyjebes ty - jednou budes vyjeban - equilibrium. ted se mi dle teto diskuze zda, ze v jebani ma navrch wizz. fair enough. pouceni? uz u wizzu letenku nekoupis? ja ne, o vyjebavanych pochybuji, bo cena, ze. a dame si nove kolecko slzaveho udoli.    

9
Citovat Zobrazit ve vláknu

danke, ty muj podkurovacu

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

jsem hloupy kluk z dediny, nevim co je to oportunisticka letecka spolecnost a ani co je normalni dopravce. s wizzem mam cosi naletaneho, menil jsem diky jejich flexi politice mraky letenek (drive i posun o par minut nabidl pomerne hodne zajimavych alternativ), ale dobre s nimi uz bylo. bohuzel od zacatku pandemie mi s nimi nevyslo hromada pokusu odletet na dovolenou, takze jsem s nimi proste skoncil. na evropskem precpanem trhu je pomerne dost alternativ (ja teda neletam na vychod, kde wizz asi moc konkurence mit nebude). wizz zustane volbou pro flexibilni echtlowcostaky. my, neflexibilni lowcostaci, radeji zvolime jinou leteckou spolecnost, kde k optimalizaci letoveho radu dochazi "maximalne jednou za deset let" a ne obden.

10
Citovat Zobrazit ve vláknu