Příspěvky uživatele rad0ja_1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

johny4 napsal(a):

Mám letenku od Kiwi.Let zrušený, a ti dobytkové mi nabízejí, že mi vrátí 1/3 ceny letenky. Jestli chci více, chtěj po mě uhradit 600 Kč manipulační poplatek, s tím, že to budou chtít po Smartwings. Straší mě, že možná nedostanu zpět nic a poplatek propadne. Neuvěřitelný podvod!! V životě už si od nich nikdy nic nekoupím!!

Máte stejnou zkušenost?


momentalne resime stejny problem...meli jsme leteky do USA, na strankach aerolinky (norwegian) v reservation statusu pisou ze let byl zrusen, ale zatim zadne potvrzeni neprislo, ani od samotnych norwegian a od kiwi uz vubec ne.....navic norwegain pisou ze pokud mate rezervaci pres agentury nebo 3rd party mate kontaktovat primo je...a jak psal johny4, kiwi chteji 20EUR za to ze budou kontaktovat aerolinku oni


mame teda zkusit udelat zadost o refund primo pres norwegian nebo pockat s cim prijde kiwi? kiwi maji na strankach, ze momentalne pracuji na nejakem samooblsuznem nastroji  k zadosti o vraceni penez, za ktery si nebudou uctovat zadny poplatek...

https://www.kiwi.com/cz/help/cov...-cesty-155

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravim. Zrovna jsem objednal ubytko v Milane, ale az po dokonceni rezervace jsme zjistili, ze v pokoji dane kategorie neni sprcha (v koupelne jen zachod a umyvadlo). Na strance poskytovatele ubyt. (na booking) je, ze za zruseni rezervace se plati plna cena. Ale na spravci rezervaci je napsano, ze do 24 muzu rezervaci zrusit zdarma. Tak co je teda pravda???

Update1: Tak jsem to zkusil zrusit a prisel mail:

Storno podmínky

Ubytování Apartment A.C.& G.O. Milan v tomto případě souhlasilo se snížením storno poplatku. Rezervace byla zrušena zdarma.

Celková výše storno poplatku: € 150 € 0

Muzu byt ted uz klidny nebo nervozne cekat do 12.rijna, jestli mi no nestrhne penize z karty?

Diky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu