Příspěvky uživatele Eva _2

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Nebude v tomto termínu náhodou někdo na Maltě? 

0
Zobrazit ve vláknu

Takže jsem si to nakonec na sebe asi přivolala a celkem jednoduchá přímá letenka se mi prodražila, no nikdy více.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Přidám se i já se spokojeností s německými cestovkami, kupuju od nich asi 7 let, ceny nižší a servis jinde. Ale jak zde padlo kdo neumí ani německy ani anglicky tak aby se domluvil a vyřídil v jednom z těchto jazyků i složitější požadavky tak nedoporučuju.

Vyhledávám většinou:

www.ab-in-den-urlaub.de

www.ferien.de

www.tropo.de

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ano, příště opravdu použiju skyscanner jen na vyhledání letenky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr76 děkuji za odpověď. Ona letenka byla levná asi spíš tou kombinací termínů, kdy jsem vzala let ve středu a zpáteční další pátek a asi oba nebyly moc obsazené (ještě dlouho dopředu) a zřejmě tím pádem ta dobrá cena. Číst toto forum kdy jsem kupovala letenky s přestupem na Tripsta asi 2 roky zpět tak mám víc nahnáno. Ještěže aspoň THY, být to v kombinaci s Pegasus tak snad raději vyrazím už teď pěšky :-))) Za platbu kartou tam mám "závratných" 74 Kč což mi taky nepřijde, že by na tom vydělali.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdravím všechny, mám dotaz. Letenka koupená přes GoToGate, kdysi už jsem kupovala také přes Tripsta a bez problémů,ale narazila jsem na tohle téma a trošku mě oblilo horko. Letecká společnost je THY kde jsem letenku našla a mám od nich potvrzující email,ale nemůžu ji najít na checkmytrip.com a to mě trošku znervózňuje, oprávněně? Děkuji za odpověď.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu