Zdravím, hľadám letenku do Lisabonu alebo Porta s odletom z Budapeste, Bratislavy, Brna, Prahy, Viedne, Norimbergu, Stuttgartu...proste nech je prijemna cena a do miest sa uz dopravim. Kludne moze byt rozna kombinácia odletového a príletového mesta. Termín by najviac vyhovoval 23. - 30.4. alebo po 15.5. Veľká vďaka za pomoc, trávim nad tým hodiny a neviem to správne namiešať  .

Lisabon, Porto

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím,

hľadám letenku do Lisabonu alebo Porta s odletom z Budapeste, Bratislavy, Brna, Prahy, Viedne, Norimbergu, Stuttgartu...proste nech je prijemna cena a do miest sa uz dopravim.

Kludne moze byt rozna kombinácia odletového a príletového mesta.

Termín by najviac vyhovoval 23. - 30.4. alebo po 15.5.

Veľká vďaka za pomoc, trávim nad tým hodiny a neviem to správne namiešať smiley

0

tento tyzden som kupil letenky do praha porto a spat cez pariz za 3700kc odporucam tuto stranku http://www.azair.cz/ je to trocha premyslenejsi vyhladavac, ktory vie pracovat s pohyblivymi datumami a viacerimi letiskami ako from zadaj czech republic and nearby airports to pomoze

0 Citovat

Jeste doplnim, ze oproti cenam na azair se daji ceny jeste stracit dolu za pomoci nakupu napriklad pres edreams.pt, nebo pres nemekcy skycheck.de, kde se da pri koupi kartou American Express usetrit nekolik euro za osobu a let.

Kdyby nekdo potreboval, tak rad pomuzu.

0 Citovat

Poměrně stručný ale přehledný průvodce Portem a Lisanonem - https://www.a-portugal.com/cs/

0
3 reakce