Ahoj,chtela bych v druhy půlce srpna jet do Indie. Nejdriv do jednoho ashramu na jihu Indie, kde bych chtela bejt tak 1-2 mesice a pak jeste 1-2 mesice cestovat po Indii a okolnich zemich. Jaký myslíte, že by bylo dobrý letiště? Nebo si radši koupit zpáteční letenku třeba z Bangkoku nebo Srí Lanky? Jen to bude asi o dost dražší. Tím, že uplně nevim, kdy se budu vracet, tak si chci koupit flexibilní letenku od Turkish airlines. Nebo máte dobrou zkušenost i s jinou společností?Díky moc.Lucie .

Letenka Indie srpen - jake letiste

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj,


chtela bych v druhy půlce srpna jet do Indie. Nejdriv do jednoho ashramu na jihu Indie, kde bych chtela bejt tak 1-2 mesice a pak jeste 1-2 mesice cestovat po Indii a okolnich zemich. 


Jaký myslíte, že by bylo dobrý letiště? Nebo si radši koupit zpáteční letenku třeba z Bangkoku nebo Srí Lanky? Jen to bude asi o dost dražší. 

Tím, že uplně nevim, kdy se budu vracet, tak si chci koupit flexibilní letenku od Turkish airlines. Nebo máte dobrou zkušenost i s jinou společností?


Díky moc.


Lucie

0

Na co se vlastně ptáš? Nejlepší letiště (bez ohledu na cenu letenky) je asi takové, které je nejblíž destinaci, ne? A s ohledem na cenu asi to, které není příliš daleko a letí tam něco levně.

Turkish je fajn, ale ostatní tam taky doletí. 😂 Záleží na tom, co od aerolinky očekáváš navíc. Letěl jsem do Indie s Air India, Jet Airways blahé paměti a taky s UIA. Do cíle jsem doletěl, dokonce i zpátky. 

0
1 reakce