Zdravim vsechny, planujeme vyrazit na Madeiru, takze hledam zpatecni z CR, popr. Vidne ci Bratislavy. Idealni bez prestupu, pouze prirucni zavazadlo. Nasel jsem Brno - Londyn - Madeira, zpatecni za 4.500 Kc, ale v Londyne se ceka pres noc. Diky za pripadne tipy. ORSY .

Levne na Madeiru

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Zdravim vsechny, planujeme vyrazit na Madeiru, takze hledam zpatecni z CR, popr. Vidne ci Bratislavy. Idealni bez prestupu, pouze prirucni zavazadlo. Nasel jsem Brno - Londyn - Madeira, zpatecni za 4.500 Kc, ale v Londyne se ceka pres noc. Diky za pripadne tipy.
ORSY

0

Bez přestupu se na Madeiru dostaneš pouze charterem.. Jinak je vše s přestupem a minimálně jednou noční pauzou.Tvá cena je OK, ještě se dá trasovat přes Milán, ale to už neovlivní dramaticky cenu.

0 Citovat

A kdyz uz charter, tak bych koupil rovnou zajezd - cca pred mesicem z DE (vice mest) 267euro - vcetne hotelu se snidani a transferu..

Pripadne kombinace lowcostu za 84euro, ale je tam stopover v Lisabonu, odlet z Hamburku.. smiley

0 Citovat

Já využil na Madeiru super last minute od Fischera - po slevě to vyšlo v červnu 2013 na něco přes 7000 Kč, a to včetně ubytování se snídaní. Služeb CK jsem samozřejmě využil pouze pro přímou přepravu mezi PRG a FNC (včetně dopravy mezi letištěm a hotelem) a toho hotelu se snídaní, vše jsme si s kámošm jinak organizovali na místě sami. Za 7 dní pobytu to myslím byla dobrá cena.

0 Citovat

Levně vychází Easyjet z Lisabonu. Do Lisabonu pak s Easyjetem z Berlína. Občas měla i akce Lufthansa z Prahy do Lisabonu za něco přes 4000 Kč.

0
4 reakce