Ahoj, nemáte někdo prosím tip na levnou letenku do Kyrgyzstánu? Stropová cena je 8 tis czk vč. všech poplatků a případného přibližování se k místu odletu. Termín je od června do července 2015, ideální délka pobytu jsou 3 týdny. Díky za všechny tipy. .

Kyrgyzstán - léto 2015

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Ahoj,
nemáte někdo prosím tip na levnou letenku do Kyrgyzstánu? Stropová cena je 8 tis czk vč. všech poplatků a případného přibližování se k místu odletu. Termín je od června do července 2015, ideální délka pobytu jsou 3 týdny.
Díky za všechny tipy.

0

Ahoj,

zkus se mrknout na Pegase: flypgs.com, cena se tam pohybuje kolem 8100,-

0 Citovat

Za tyto peníze jsem to tam v létě nenašel. Zatím nejlevnější s Turkish Airlines a Pegasus je za cca 10,5 tis czk.. Hledám levněji, pokud bude:-) V jakých datech to bylo za těch 8 100,- ? Děkuju.

0 Citovat

Ahoj, ne doporučují Turkish airline, minuly rok jsem letěla s nimi.

0 Citovat

A co tak letet do Alama Aty a pak pozemni cestou do Kyrgystanu. Treba z Berlina jsou letenky k mani s Ukraine airlines za 7700 zpatecka.

0 Citovat

a tak to nakombinovat pres Moskvu. Koupit 2 zpatecni letenky zvlast.
Praha - Moskva- Praha - tato casto stoji s Air Serbia pres belehrad 204 USD.
Moskva-Bisek-Moskva - 18.6. - 9.7. stoji treba 179 usd zpatecka na osobu s Aeroflotem.
9400 kc cca. neni to zadna vyhra, ale pored neco.

0 Citovat

Je to Ukraine International Airline (UIA) a letí se přes Kyjev. Ale nebál bych se toho. Dave tady dával dokonce recenzi, jak s nimi letěl (tady). Bojové oblasti se samozřejmě vyhýbají. Sám jsem si s nimi koupil letenku na letošní léto do Pekingu.

Jinak ty letenky jsou např. tady, na polské obdobě Pelikána, takže snad minimálně na tom Pelikánovi by to mělo jít najít.

0 Citovat

Ahoj,
jenom malá poznámka. Zatímco pro Kyrgyzstán platí bezvízový styk, pro Kazachstán nikoliv. Tím pádem je nutno s částkou za vízum počítat. Nicméně i tak může být tato trasa skvělá.

Btw. toto léto zvažuji přesně stejnou pouť smiley

0 Citovat

Zdravím,
Z vlastní zkušenosti musím říct, že určitě nejlepší a i nejlevnější cesta do Kyrgyzstánu (pokud není akce na letenku, kterou jsem zde do teto destinace viděl bohužel pouze jednou), připlatit si za super služby Turkish airlines 2 500,-.
Které by jsi stejně musel dat za vízum v Kazachstánu a pozemní dopravu z něj.
Jinak Kyrgyzstan pecka a vřele doporučuji, připadne spojit s Uzbekistanem. smiley

0 Citovat

Ahoj, ne doporučují pres Kazachstán a Uzbekistán, Moskva, věřte mi já jsem slecna s Kyrgystanu, Praha-Istanbul-Bishkek asi bude správní vybor.

0
9 reakcí