Dobrý den, snažím se najít letenku do Mexika, ať už Mexico City nebo Cancún. Samozřejmě se snažím najít jak nejlevnější letenku, což se mi moc nedaří. Chtěla bych jet 1.června (nejdříve jsem ale schopná odletět 20.května), datum zpáteční cesty je flexibilní, kolem 30.června. Ideálně bych chtěla letět z Londýna, ale není problém ani s odletem z Madridu nebo Paříže. Jsem si vědoma, že v tomto období už úplně levné letenky asi neseženu, ale chtěla jsem se aspoň zeptat zda nemáte nějaký tip nebo zkušenosti, které by mi mohly pomoct. Levnější než cca 17 tis jsem nenašla. Děkuji .

Mexiko (Cancún, Mexico City)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Dobrý den,

snažím se najít letenku do Mexika, ať už Mexico City nebo Cancún. Samozřejmě se snažím najít jak nejlevnější letenku, což se mi moc nedaří. Chtěla bych jet 1.června (nejdříve jsem ale schopná odletět 20.května), datum zpáteční cesty je flexibilní, kolem 30.června. Ideálně bych chtěla letět z Londýna, ale není problém ani s odletem z Madridu nebo Paříže. Jsem si vědoma, že v tomto období už úplně levné letenky asi neseženu, ale chtěla jsem se aspoň zeptat zda nemáte nějaký tip nebo zkušenosti, které by mi mohly pomoct. Levnější než cca 17 tis jsem nenašla. Děkuji

0

Cancún a Acapulco se dá sehnat s německou cestovkou - prodávají i samostatné letenky na chartery. Pobyt je pak po týdnech, odlet z Německa.

0 Citovat

A která cestovka to je? Děkuji za tip smiley

0
2 reakce