Ahoj , máme s manželkou koupené letenky do Jakarty na červen,chceme letět na Bali,máme koupit letenky přes net,nebo je lepší koupit po příletu do Jakarty ? Děkuji .

Letenky Jakarta - Denpasar

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj , máme s manželkou koupené letenky do Jakarty na červen,chceme letět na Bali,máme koupit letenky přes net,nebo je lepší koupit po příletu do Jakarty ?
Děkuji

0

Já bych to až na přílet do Jakarty rozhodně nenechávala. Minulý rok v druhé polovině října (mimo hlavní sezonu) jsme letěli s partnerem na Bali, nastudovala jsem si mnoho informací a mimojiné i tu, že vždycky seženete let z Jakarty do Denpasaru. Ihned po vyzvednutí zavazadel jsme šli na přepážku Air Asia, všechny lety ten den obsazeny. Rychle jsme se dopravili na jiný terminál, kde byla přepážka Lion Air, čekala nás stejná situace. Tuším že Garuda měla pár posledních míst v bussiness třídě, ale byla to taková pálka za jednu letenku, že nám vyšlo daleko levněji koupit letenky až na další den a zaplatit si ubytování na jednu noc v hotelu u letiště v Jakartě. Byla to naše první zkušenost s cestováním na vlastní pěst a navíc tak daleko, a ten stres, co jsem tam zažila hned po příletu bych nikomu nepřála. Odlet byl taky prima - díky sopce chrlící popel na Lomboku bylo letiště na Bali zavřené 3 dny v kuse. Druhý den po zavření jsme měli odlétat....

0 Citovat

Taky poletime poprve tak daleko,radsi to teda zabukuju koukam ,asi si ale nechame vetsi casovou rezervu na prestup.díky

0
2 reakce