Dobrý den.Poradil by mi prosím někdo,kde/jak se můžu dostat k levnějsím letence do Bangkoku? Prosím a předem moc díky (odlet +-9.3.2017 návrat 24.3.2017) .

zpáteční letenka Bangkok

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Dobrý den.Poradil by mi prosím někdo,kde/jak se můžu dostat k levnějsím letence do Bangkoku? Prosím a předem moc díky (odlet +-9.3.2017 návrat 24.3.2017)

0

Třeba za cca 11,5k z Vídně s Royal Jordanian by nevyhovovalo?

0 Citovat

už jdu kouknout.To by bylo super:Moc děkuji

0 Citovat

Které místo je nejpoužitelnější na cca 8-12 hod stopover?
Doha (s Katarcema), Abu Dhabi (Etihad/Berlin), Dubaj (Emirates)?
Kolegové chtějí zkusit Dreamlinera nebo A380, takže asi vynecháme ukrajince, číňany, apod. a vybereme výše uvedené dopravce. Cestou do ČR nás nicméně vždy čeká let s dost velkým stopoverem, tak taky přemýšlíme, co zvolit.
Nejvíc je tedy doporučeno AD, pak Dubaj, pak dlouho nic a na závěr Doha.
Případně uvítám jiné tipy, kde zastavit či co dělat ve výše uvedených místech.

Edit: ted vidím, že jordánci nabízejí Dreamliner a na oplátku je nutno strávit 6-10 hodin v Ammanu. ten je na tom jak?

0 Citovat

Už to sem dával Tonic, od října myslím při stopoveru víza do Kataru pro všechny zdarma,takže už žádný problém.Dubaj Doha a spol jsou úplně něco jiného než Amman,ten je víc autentický,sice tam je jen pár římských památek v centru ale celkově atmosféra města,trhy atd stojí určitě zato.Jen bacha na viza-zjisti si jaká je aktuální situace.

0 Citovat

My letěli s qataria přes Dohu na začátku roku od Bangkoku, a pokud si člověk nevzal v letadle deku, tak na letišti umrzl. Mají tam klimu na 18stupňů nastavenou. Jo a vzali jsme si schvalně stopover okolo 12 hodin, že půjdem na tu prohlídku městem, ale přileteli jsme myslim 18:30, prohlídka začínala v 19:00 a registrace okolo 18. Prostě jsme to nestihli, takže jsme tvrdli 12 hodin na letišti v zimě smiley Na zpáteční cestu to vyšlo taky tak, že jsme prohlídku nestihli. smiley smiley

0 Citovat

Já bych letěl s AB/EY z Mnichova/Berlína za 400,- EUR s celkem pěknými celkovými časy 14 a 17 h. Kdo nemá, vyřídí si stříbřenku a bude mít při čekání v AUH přístup do Al-Reem-Lounge smiley

0 Citovat

Topbonus classic a následný 4-měsíční bezplatný upgrade na silver statut.

0
7 reakcí