Ahoj, na přelomu května a června letíme na 14 dní do Chicaga. Odtud autem pojedeme směr Minneapolis. Prosím o radu, co, kromě klasických typů uvedených ve všech průvodcích, nevynechat. Pokud budete mít typ i na něco po cestě do Minneapolis, budu jedině ráda.Cestování ZDAR a díky moc za tento web :-) .

Chicago - co vidět, co nevynechat

Založila ve fóru Hledám letenku

3 reakce

 Ahoj, na přelomu května a června letíme na 14 dní do Chicaga. Odtud autem pojedeme směr Minneapolis. Prosím o radu, co, kromě klasických typů uvedených ve všech průvodcích, nevynechat. Pokud budete mít typ i na něco po cestě do Minneapolis, budu jedině ráda.

Cestování ZDAR a díky moc za tento web :-)

1

Ahoj, v Chicagu urcite nezapomente na Sears tower (21USD, doporucuji koupit na internet a vyvarovat se cca 90 minutam cekani) a Navy Pier, dle meho nazoru jednoznacne nejlepsi mista ve meste. Potom klasickou prochazku podel reky v downtownu. Po celem meste skvele funguje uber, nikdy jsem necekal dele jak 5 minut

@grouppen, nebylo by od veci poradit na misto bezmistneho napominani. Takove tu opravdu potrebujeme >)

0 Citovat

A taky Bean a ten park u toho. Casto se tam poradaji i nejaky koncerty a tak.. i behem dne. Je fajn se i projit k sose Marilyn Monroe v nadzivotni velikosti :) A vyjet busem mimo mesto k jezeru.
Ale byla jsem tam davno, uz si poradne nepamatuju detaily.

0 Citovat

Pokud máte rádi panorámata, v John Hancock Center je restaurace v 95. patře. A pěknej pohled na město je od Adler Planetaria. Za pár dolarů se dá přejet lodí z Navy Pieru k Akváriu (předpokládám, že to jde i obráceně).

0
3 reakce