Ahoj, ráda bych se dostala do Padangu na Sumatru, chtěla jsem přes Kuala Lumpur. Převčírem jsem kupovala letenky do Kuala Lumpur za cca za 11 300,- jenže neprošla platba a když jsem volalal na Pelikána, řekli mi, že ted už jsou min. o 3 000 na letenku dražší a opradu se mi jiné nepodařilo najít. Má někdo zkušenost, jestli je možnost, že mezi svátky nebo po nich letenky ještě klesnou, nebo už je to příliš blízko data odletu a už se nic levnějšího zřejmě neobjeví? Budu ráda za názor, či radu.  .

Kuala Lumpur 4. - 28.2.

Založila ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj, ráda bych se dostala do Padangu na Sumatru, chtěla jsem přes Kuala Lumpur. Převčírem jsem kupovala letenky do Kuala Lumpur za cca za 11 300,- jenže neprošla platba a když jsem volalal na Pelikána, řekli mi, že ted už jsou min. o 3 000 na letenku dražší a opradu se mi jiné nepodařilo najít. Má někdo zkušenost, jestli je možnost, že mezi svátky nebo po nich letenky ještě klesnou, nebo už je to příliš blízko data odletu a už se nic levnějšího zřejmě neobjeví? Budu ráda za názor, či radu.

0

Neprošla platba - peníze skutečně neodešly z vašeho účtu, není blokace na kartě... nebo je problém jinde. Vím o případu, kdy Pelikánovi něco spadlo - peníze se na kartě zablokovaly ale rezervace neproběhla... Po trošce hádání Pelikán letenku za původní cenu vystavil (musel, kupní smlouvy již byla uzavřena...)

0
1 reakce