Ahojte, cestování zbožňuju natolik, že se projevilo i při výběru bakalářské práce na téma Nízkonákladové cestování jako aktuální trend cestovního ruchu :-) K dopsání potřebuji vyhodnotit dotazník, a proto vás chci moc poprosit o vyplnění, zabere to jen chviličku a mně to dost pomůže. Všem hodným duším předem moc děkuji :-)Odkaz: https://docs.google.com/forms/d/...sp=sf_link  .

Nízkonákladové cestování - bakalářská práce

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Ahojte, cestování zbožňuju natolik, že se projevilo i při výběru bakalářské práce na téma Nízkonákladové cestování jako aktuální trend cestovního ruchu :-) K dopsání potřebuji vyhodnotit dotazník, a proto vás chci moc poprosit o vyplnění, zabere to jen chviličku a mně to dost pomůže. Všem hodným duším předem moc děkuji :-)
Odkaz: https://docs.google.com/forms/d/...sp=sf_link

0

Chtěl jsem dotazník vyplnit, ale je špatně sestavený. První otázka: "Vycestoval/a jste v posledních 3 letech do zahraniční? " - ano, přibližně třicetkrát. Další otázka: "Jak dlouhý byl Váš pobyt?" - všechny možnosti, od jednoho dne až po měsíc, ale zvolit můžu jenom jednu. U další otázky bych musel zvolit všechny možnosti, u následující opět, další opět všechny, opět všechny ...... Jediným validním respondentem je tak pro tebe někdo, kdo za poslední tři roky vycestoval přesně 1x a to ještě low cost. 

0 Citovat

vyplnene, no ako vravi Breathe ... kludne by stacilo zacat otazkou "Vycestovali ste nizkonakladovo za posledny rok?" Predsa sa snazis oslovit ludi na cestovatelskom fore s nazvom cestujlevne, kde nizkonakladovo vycestoval asi kazdy druhy za posledne 2 tyzdne :D

0 Citovat

Ten dotazník je naprosto nesmyslně postavený, přesně jak píše Breathe, marně přemýšlím, jaký z toho má vyjít výstup.  To jako vedoucímu té práce fakt nepřipadá divné? V duchu si představuji být tak externí oponent:-)

0 Citovat

Děkuju za vyplnění a za připomínky :-) asi jsem to měla více specifikovat, nicméně to není zaměřené jen na cestovatele, kteří se pohybují na téhle stránce, a tím pádem mi tam přicházejí i odpovědi, že za poslední 3 roky nikde nebyli. Pro ty, kteří takhle cestují pravidelně, upřesním, aby brali v potaz např. poslední cestu :-)

0 Citovat

A jak se pozná nízkonákladová cesta? Je 1600 Kč/osobu/den ještě nízkonákladové? Asi ne, že...

0 Citovat

Vím, že to je jenom bakalářka, ale tu základní chybu si oprav - co mají zaškrtnoust lidi, kterým je 40 let?

0
6 reakcí