Ahoj všem! Rád bych se obrátil se svým dotazem na ty z vás, kteří mají Afriku trochu procestovanou. Zajímalo by mě, jakou zemi v černé Africe byste mi doporučili pro mou první návštěvu této části světa. Zatím se zaměřuji především na individuální cestování v Asii a nejraději ze všeho na cestování mám kontakt s místními lidmi, spojený s fotografováním. Hledám tedy zemi, kde jsou lidé k cizincům přátelští. Zajímavé safari by bylo pochopitelně vítaným bonusem, není pro mě ale prioritou, jako tomu bývá u většiny cestovatelů směřujících do Afriky. Roli samozřejmě hraje i bezpečnostní situace a také cenová dostupnost destinace - ne až tak co se týče letenek, jako spíše nákladů na místě. Díky moc předem za vaše tipy a doporučení! .

Tip na zemi v černé Africe - lidé prioritou

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahoj všem!

Rád bych se obrátil se svým dotazem na ty z vás, kteří mají Afriku trochu procestovanou. Zajímalo by mě, jakou zemi v černé Africe byste mi doporučili pro mou první návštěvu této části světa. Zatím se zaměřuji především na individuální cestování v Asii a nejraději ze všeho na cestování mám kontakt s místními lidmi, spojený s fotografováním. Hledám tedy zemi, kde jsou lidé k cizincům přátelští. Zajímavé safari by bylo pochopitelně vítaným bonusem, není pro mě ale prioritou, jako tomu bývá u většiny cestovatelů směřujících do Afriky. Roli samozřejmě hraje i bezpečnostní situace a také cenová dostupnost destinace - ne až tak co se týče letenek, jako spíše nákladů na místě.

Díky moc předem za vaše tipy a doporučení!

0

Tak nejdřív jsem si myslel, že to je tzv. sofistikovaná prdel. Ale možná, že ne! :-) Pak tedy zkusit jedině zdejší Denisu, ta je na domorodé kmeny odbornice :-)

Přeji hodně štěstí s fotografováním přátelských místních lidí.  (koulení všema vočima)

0 Citovat

JAR je pravdepodobne najlahsia na prvu cestu do Afriky, no s priatelskymi miestnymi to moze byt zlozitelsie. Botswana alebo Namibia by mohla byt lepsia volba. 

Potom je to taka klasika, vyhnut sa najviac turistickym oblastiam a najst skor male podniky kde sa zdrziavaju miestny....

Ak chces posli mi pm, mozem ti dat viac informacii o jednotlivych krajinach. 

0
2 reakce