Dobrý večer, rádi bychom dali rodičům jako poděkování zájezd, vždy byli jen po Evropě, tedy nějakou exotiku. Ale aby bylo bezpečno, čisto, žádné očkování (covid nepočítám :p ), bílé pláže, ale i možnost výletů, dobré letecké spojení, čím menší posun tím lepší, ideálně březen-duben, ale to lze uzpůsobit. Jakou destinaci byste radili? děkuji pěkně.  .

Exotika pro rodiče

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Dobrý večer,

rádi bychom dali rodičům jako poděkování zájezd, vždy byli jen po Evropě, tedy nějakou exotiku. Ale aby bylo bezpečno, čisto, žádné očkování (covid nepočítám :p ), bílé pláže, ale i možnost výletů, dobré letecké spojení, čím menší posun tím lepší, ideálně březen-duben, ale to lze uzpůsobit. Jakou destinaci byste radili? děkuji pěkně.

0

Tak to je ideální Mauricius, Réunion, Maledivy, Seychely...

0 Citovat

Mauricius je nejlepsi koncem zari nebo v rijnu  asi i ted jeste , brezen ,duben asi Domninikanska  bez nutnosti  ockovani ani test nechteji ,nebo Jamajka, ale tam nevim jak to je s testem nebo ockovanim ted Jamajka se mi jevi jako hezci a zajimavejsi  byli jsme tam 15 dnu prave v tom obdobi  ovsem let s Bruselu pres tu Dominikanskou  Ted jsou nejak prime lety do Domikanske s Prahy  

0 Citovat

Hilton Salalah Resort, zvlášť pokud by ten SalamAir z Prahy nebyla kachna (ale asi je).

0
3 reakce