Ahoj, potřebuji poprosit zde místní Low-Cost cestovatele, kteří jsou momentálně, nebo brzy budou cestovat z US do ČR, jestli by mi nebyli ochotni přivést plyšáka velké důležitosti. Plyšák nelze zde v čr zakoupit a používá se jako speciální pomůcka pro vyučování v mateřských školkách. Za poštovné chce USPS 2800 kč což se mi zdá přehnané. Byl bych moc vděčný člověku, který by plyšáka převzal v US a přivezl sem do ČR. Odměna ve formě lahodného moravského moku tohoto šlechetného muže či ženu samozřejmě nemine. Díky Všem ! .

Prosím o pomoc ! US to CZ !!

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

15 reakcí

Ahoj, potřebuji poprosit zde místní Low-Cost cestovatele, kteří jsou momentálně, nebo brzy budou cestovat z US do ČR, jestli by mi nebyli ochotni přivést plyšáka velké důležitosti. Plyšák nelze zde v čr zakoupit a používá se jako speciální pomůcka pro vyučování v mateřských školkách. Za poštovné chce USPS 2800 kč což se mi zdá přehnané. Byl bych moc vděčný člověku, který by plyšáka převzal v US a přivezl sem do ČR. Odměna ve formě lahodného moravského moku tohoto šlechetného muže či ženu samozřejmě nemine.

Díky Všem !

0

Aby to nebyl medvídek plyšový z Bogoty, co z něj padá sníh... smiley

0 Citovat

jak moc na to spechas?

0 Citovat

Až začátkem června...

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

0 Citovat

Těchto plyšáků jsou plné celní sklady. Jak na to může ještě dnes někdo skočit? Dělat volavku za lahev vína?

S tím se roztrhl pytel stejně jako s těmi africkými generály co potřebují legalizovat v Evropě miliony z ilegálních diamantů, ale nejdříve ti vybílí účet...

0 Citovat

Čím dřív, tím lip smiley žádnej chyták v tom není. Rád se sejdu předem v Praze ať máte možnost mne poznat, jde o speciálního plyšáka, který vyučuje v mateřských školkách a u nás se prostě sehnat nedá.

0 Citovat

Ještě bych to viděl tak, že požádat někoho, ať zajde do obchodu, tam to koupí a přiveze. Ale chtít po někom, aby od někoho neznámého převzal věc, jejíž obsah není schopen si prověřit a převážet to z ciziny, to je opravdu za hranou přijatelnosti smiley Vážně, proč asi myslíš, že jedna z nejobvyklejších otázek při bezpečnostní kontrole na letišti zní: "Balil jste si svá zavazadla sám"? smiley Fakt, toto kdyby někdo byl ochoten riskovat, tak by musel být padlej na hlavu smiley

0 Citovat

To je jenom takové malé šňupáníčko, pár týdnů zpátky se mě na IKA velmi aktivně vnucoval pán s obrovitánskou taškou, jestli bych si jí nemohl checknout na sebe, že on už poslal ve svém limitu jinou… Bohužel jsem náhle zapomněl mluvit anglicky a pán dal pokoj. smiley

0 Citovat

Hod sem rovnou obrazek toho, co to ma byt... To co ma byt skryto uvnitr nemusis, to si pripadne vypreparuju sama smiley

0 Citovat

Sorry borci, chápu, že se Vám to zdá podezřelé a nevím co ještě, ale je to tak jak píšu. Tento flame je úplně zbytečný, protože žádnej pašerák drog rozhodně nejsem.

0 Citovat

Trochu logicky by stačil odkaz na daného plyšáka, kde lze zakoupit ne? smiley Ale předpokládám, že ti ho spíš někdo předá až na letišti...?

0 Citovat

Myslim ze je to ten box ktery musis poslat ty a oni to do nej jen vlozi a poslou zpet. Opravdu je to takhle drahe, ja takhle nechal tablet v Chicagu na hotelu protoze jsem si radsi koupil novej, nez ho za 130usd nechat posilat postou dom (byl to nejaky shit jen na dokumenty na cesty...)

0 Citovat

Vidím zcela jednoduchý řešení v tom, že se s někým, kdo ho pro Tebe bude ochoten dovézt sejdeš ještě před tím, než poletí, jak jsi navrhoval, ale dáš mu peníze a on Ti sám plyšáka koupí a přiveze, není nic jednoduššího a osobně bych do žádné jiné možnosti nešel. A pokud máš problém někomu svěřit peníze, tak si to otoč a stejně tak pak musí mít někdo problém přivézt to po převzetí od někoho cizího.

0 Citovat

Tyhle plyšáky prodávají černí kluci z gangu v jednom průjezdu v Harlemu. Zavoláš na určitý číslo a oni ti upřesní lokaci. Jo a u musíš přijít sám.

0 Citovat

Něco jako program Work and travel?

Formality stranou

0 Citovat

Spíš Work and Jail.

0
15 reakcí