Zdravím, ráda bych se zeptala jestli nemáte nějaký tip kam se dají uschovat zavazadla v Palma de Mallorca? Hotel opouštíme v 11 v jiném městě a letadlo z Palmy nám letí až v 6 ráno, dobu mezitím bychom rádi strávili po památkách, ale s kufrem je to nepraktické. Za všechny rady předem děkuji!  .

Úschovna zavazadel v Palma de Mallorca

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

Zdravím, ráda bych se zeptala jestli nemáte nějaký tip kam se dají uschovat zavazadla v Palma de Mallorca? Hotel opouštíme v 11 v jiném městě a letadlo z Palmy nám letí až v 6 ráno, dobu mezitím bychom rádi strávili po památkách, ale s kufrem je to nepraktické. Za všechny rady předem děkuji!

0

Skús hotel kde budete ubytovaní, zvyčajne majú na to vyhradené priestory. Inak ešte sú lockery http://www.palmalockandgo.com/left-luggage/

0 Citovat

Hotel máme v Pollence, což je kus cesty, ale tohle vypadá super, jediné co je skoda, ze mají do 20h. Mockrát díky!

0 Citovat

We also offer Lockers, where you can leave your Luggage and pick it up out of our opening time.

takze da sa aj v noci:)

0 Citovat

Caute, pozna niekto uschovnu batoziny V Palma de Mallorca? Lebo pozeram ze na letisku sa da uschovat len medzi 8:30 - 14:30. Kedze mame prestup na mallorce a bude cas od 14:00 do 6:00 tak by sme radi len nieco na rychlo pozreli v centre mesta a ubytko nechceme riesit. Isli by sme rovno naspat na letisko a tam uz by sme pockali. 

0 Citovat

Nám sa osvedčilo toto: https://mallorcalockers.com/

Blizko centra 24/7 mali sme len prirucne batoziny/vetrovky, tak sup do skrinky a vecer sme si ich vyzdvihli. Sms kod poslu na mobil.

1
5 reakcí