Ahoj, chtěl bych vás seznámit s expedicí na plachetnici na Špicberky, které se jako člen posádky zúčastním. Pokud vás zaujme, můžete ji případně i podpořit, za což budeme vděční:https://www.startovac.cz/projekt...o-arktidy/Stále jsou volná místa na úsecích plavby podél norského (v závěru i dánského) pobřeží v termínech po 20. červnu, kde není třeba mít předchozí zkušenosti. Bližší info je tady:https://www.serenityexplorers.cz...andinavie/ Zrovna se uvolnila 2 místa i na expedici (ze zdravotních a rodinných důvodů), ale případný zájemce by musel mít už zkušenosti s plavbou na plachetnici a být připravený na místy náročnější podmínky. .

Na plachetnici na Špicberky

Založil ve fóru Vodní doprava

1 reakce

Ahoj, chtěl bych vás seznámit s expedicí na plachetnici na Špicberky, které se jako člen posádky zúčastním. Pokud vás zaujme, můžete ji případně i podpořit, za což budeme vděční:

https://www.startovac.cz/projekt...o-arktidy/


Stále jsou volná místa na úsecích plavby podél norského (v závěru i dánského) pobřeží v termínech po 20. červnu, kde není třeba mít předchozí zkušenosti. Bližší info je tady:

https://www.serenityexplorers.cz...andinavie/


Zrovna se uvolnila 2 místa i na expedici (ze zdravotních a rodinných důvodů), ale případný zájemce by musel mít už zkušenosti s plavbou na plachetnici a být připravený na místy náročnější podmínky.

0

Jeste bych rad doplnil dalsi info o expedici od kapitana:

https://www.hedvabnastezka.cz/ak...necisteni/

A posilam par fotek z prave probehle plavby Bergen - Bodo a aktualni z Lofot.


img-20190620-184228.jpg
img-20190620-184129.jpg
img-20190620-184946.jpg
img-20190620-180623.jpg

0
1 reakce