Ahoj cestovatelé, dnes ČD konečně spustily prodej jízdenek z Polska v období nového jízdního řádu, tedy po neděli 11.prosince a v systému se jim objevila zajímavá chybička. Rezervace na obyčejné lůžko sice stojí stále 349 Kč, ale rezervaci na lůžko Deluxe (kupé se sprchou a záchodem) stojí místo 649 Kč jen 0 Kč. Zkusil jsem zakoupit a skutečně mi místenka v Deluxe kupé za 0 Kč přišla na email. Stačila jen obyčejná jízdenka za 349, plus zakliknout rezervaci v Deluxe za 0 Kč. Tak doufám že nás za tuhle svoji chybu nebudou chtít vytrestat.  Upozorňuji tady z kolegiality, kdy jsem zde využil spoustu tipů na levné letecké spoje, tak to komunitě vracím formou tipu na levnou vlakovou rezervaci. Mějte se a dejte vědět, pokud někdo taky zakoupí.    .

Lůžka deluxe zadarmo v novém jízdním řádu z Polska

Založil ve fóru Železniční doprava

6 reakcí

Ahoj cestovatelé,

dnes ČD konečně spustily prodej jízdenek z Polska v období nového jízdního řádu, tedy po neděli 11.prosince a v systému se jim objevila zajímavá chybička. Rezervace na obyčejné lůžko sice stojí stále 349 Kč, ale rezervaci na lůžko Deluxe (kupé se sprchou a záchodem) stojí místo 649 Kč jen 0 Kč. Zkusil jsem zakoupit a skutečně mi místenka v Deluxe kupé za 0 Kč přišla na email. Stačila jen obyčejná jízdenka za 349, plus zakliknout rezervaci v Deluxe za 0 Kč. Tak doufám že nás za tuhle svoji chybu nebudou chtít vytrestat. 

Upozorňuji tady z kolegiality, kdy jsem zde využil spoustu tipů na levné letecké spoje, tak to komunitě vracím formou tipu na levnou vlakovou rezervaci.

Mějte se a dejte vědět, pokud někdo taky zakoupí.

 

6

Ahoj Čeňku, zkoušel jsem z Prahy do Krakova a bohužel u Deluxe varianty stále vidím cenu 649 a více. Jakou trasu jsi, prosím, hledal? Děkuji za pomoc! :)

0 Citovat

Proto tam asi Čeněk píše z Polska;-)

0 Citovat

Zkoušel jsem i z Polska a pořád stejné. Zkusím vícero termínů a tras.

0 Citovat

Tak je to opravené. Ale včera to šlo, tedy na 1 lůžko v trojce zdarma.

0 Citovat

Tak je to opravené. Ale včera to šlo, tedy na 1 lůžko v trojce zdarma.

0 Citovat

Dobry wieczór!

Ti, co zakoupili, jakpak dopadla luxusní noc na lůžku i s dalším gala servisem ve vlaku z Polska do Česka? Vše řádně proběhlo i bez příplatku?

0
6 reakcí