Ahoj, máte někdo zkušenost s půjčením auta na Taiwanu, konkrétně v Tchaj-čungu? Rádi bychom se podívali po okolí (horách), kde i vzhledem k převýšení a dálce nevím, jestli by byl skůtr vhodný...  .

Půjčení auta na Taiwanu

Založila ve fóru Půjčení auta

6 reakcí

Ahoj, máte někdo zkušenost s půjčením auta na Taiwanu, konkrétně v Tchaj-čungu? Rádi bychom se podívali po okolí (horách), kde i vzhledem k převýšení a dálce nevím, jestli by byl skůtr vhodný...

0

Měli jsme od http://www.asiarent.com.tw/conditions.html , spojenost se vším, jen to asi půjde jen v Taipei...

0 Citovat

Ahoj, okolní hory Taichungu jsem zvládl se 125ccm skůtrem na pohodu...to jen tak pro info :)

0 Citovat

Jestli je to plán na následující měsíce, tak těch asi 300 - 400 mm deště měsíčně v polohách kolem 1700 m n. m. (výše asi víc) by nejspíš nebylo na skútru moc na pohodu. https://en.climate-data.org/asia...own-12975/

Jestli by byl výlet ještě o kousek dál třeba k Hehuanshan East Peak, tak tam už vede silnice nad 3200 m n. m. a to nevím, jak by ve dvojici na skútru jelo.

0 Citovat

Já si ve 2019 půjčoval auto v Taipei u chailease rental a bez problémů.  Půjčení na letišti a vrácení ve městě. Pokud vím, tak mají pobočky po celém Taiwanu. 

0 Citovat

Také jsme měli od Asiarent, byli skvělí. Dokonce jsme se nechali odvézt z centra na letiště, a zjednodušili si tak vrácení.

0 Citovat

Super. Díky moc za rady. Auto už máme rezervované.

0
6 reakcí