Ahoj, v listopadu letím poprvé dálkovým letem s Emirates z Prahy do Bangkoku. Přestup v Dubaji má být 3:35 hod, bude to stačit? Samozřejmě může být zpoždění atd. další varianta je s delším přestupem 8 hod, dá se tato doba vůbec přežít v tranzitní části letiště? Díky moc všem za rady :)   .

Přestup v Dubaji

Založil ve fóru Letiště

2 reakce

Ahoj,

v listopadu letím poprvé dálkovým letem s Emirates z Prahy do Bangkoku. Přestup v Dubaji má být 3:35 hod, bude to stačit? Samozřejmě může být zpoždění atd. další varianta je s delším přestupem 8 hod, dá se tato doba vůbec přežít v tranzitní části letiště? Díky moc všem za rady :) 

0

V Dubaji sice všechno hrozně trvá, pasovka je děs, ale 3,5 hodiny bude v pohodě stačit.

1 Citovat

Pasovka při podobném přestupu s Emirates v Dubaji 😂😂😂😂.Je pravda, že už je to pár let, co předražené EK nevyužívám, takže se mohlo lecos změnit 😂.

3:35 hod je dostatečný čas na přestup na 99% letišť. Cokoliv nad 2 hod je v pohodě až na pár výjimek.
V transitní časti v Dubaji jsem jednou přežil 12 hod, ale není to nic, po čem bys toužil. Kupovat si cíleně přestup 8 hod dlouhý je masochismus, obzvláště pokud je to přes noc a netoužíš poznat Dubaj. Když bude mit letadlo zpoždění, tak tě pošlou dalším letem. Asi tím, co bys dobrovolně koupil s tou 8 hod čekačkou. Rozdíl bude jen v tom, že když budeš mít ten kratší přestup a nestihneš to z důvodu pochybení EK, tak dostaneš 600 éček a možná pár hodin spánku v hotelu k tomu 😀. A i když to nebude jejich vina, tak se o tebe aspoň postarají a nebudeš muset bojovat o lehatko na letišti. 

3
2 reakce