Rekl bych ze to trochu smrdi chybou - nicmene hotel Chesterfield (3*) - velmi slusne hodnoceni na TA - je na listopad za $54/noc. Obvykla cena je okolo $212, ve sleve stava okolo $150.. Mame zabookovano na listopad, muzu ho vic nez doporucit z osobni zkusenosti z minuleho roku.. Nevim jestli je to nejaka super promo akce proti airbnb, nicmene jestli planujete jet (napr. soucastna akce z Osla do MIA za 220 euro - nekupte to), nevahal bych, tezko poridite lepsi deal (opravdu smradlave hostely zacinaji obvykle na $80).. Dalsi pecka (a duvod proc jsem si ho loni vybral) je fakt ze nabizi zadara odvoz "z" a "na" letiste.. Na pristi rok uz jsou ceny za standardni +- $200, tak nevahejte  .

Super sleva na hotel v Miami Beach "Chesterfield" -75% ($54)

Založil(a) ve fóru Tipy na ubytování

4 reakce

Rekl bych ze to trochu smrdi chybou - nicmene hotel Chesterfield (3*) - velmi slusne hodnoceni na TA - je na listopad za $54/noc. Obvykla cena je okolo $212, ve sleve stava okolo $150.. Mame zabookovano na listopad, muzu ho vic nez doporucit z osobni zkusenosti z minuleho roku.. Nevim jestli je to nejaka super promo akce proti airbnb, nicmene jestli planujete jet (napr. soucastna akce z Osla do MIA za 220 euro - nekupte to), nevahal bych, tezko poridite lepsi deal (opravdu smradlave hostely zacinaji obvykle na $80)..

Dalsi pecka (a duvod proc jsem si ho loni vybral) je fakt ze nabizi zadara odvoz "z" a "na" letiste..

Na pristi rok uz jsou ceny za standardni +- $200, tak nevahejte smiley

0

Byli jsme tu ubytovani duben 2013 a muzu doporucit, ale letos jsme byli jinde protoze ceny bohuzel byli vysoke...

0 Citovat

Zdravím, můžu se zeptat, kde jste nalezl letenky z Oslo na Miami za 220 euro? Já vidím pouze z Oslo do Fort Lauderdale za nějakých 8 000,-. Děkuji a přeji hezký den smiley

0 Citovat

Na 54 USD už se nejde dostat, nyní je cena od 60 / USD noc. Jinak ale velmi dobrý tip!

0 Citovat

@777venny ->

zde http://www.urlaubspiraten.de/fluge/supe ... r-256-euro

0
4 reakce