Snažím se najít nějaký all-in hotel v Albánii (Drač či Vlore). Je mi záhadou, proč weby jako booking apod při all-in filtru nic moc nenabídnou, ale třeba weby českých cestovek toho mají plno. Když pak zkouším googlit konkrétní hotel z webů cestovek, tak málokdy má přímo svůj web, většinou mě to zavede zase někam na booking či trivago, kde ale nabídka all-in není. Díky za info či nějaké tipy na konec června.  .

Albánie - all inclusive hotel

Založil ve fóru Tipy na ubytování

10 reakcí

Snažím se najít nějaký all-in hotel v Albánii (Drač či Vlore). Je mi záhadou, proč weby jako booking apod při all-in filtru nic moc nenabídnou, ale třeba weby českých cestovek toho mají plno. Když pak zkouším googlit konkrétní hotel z webů cestovek, tak málokdy má přímo svůj web, většinou mě to zavede zase někam na booking či trivago, kde ale nabídka all-in není. Díky za info či nějaké tipy na konec června.

0

Pokud chápu správně, tak Vám jde jen o pobyt bez cesty. Tak hledejte na webech německých a možná i polských cestovek jen ubytování. Německé CK nabízejí běžně pobyty all in bez letenky. 

0 Citovat

nacesty.cz

https://www.nacesty.cz/hotely/ho...GID=699008

 

airstop

https://airstop.cz/hotely/albani...tsCount]=2

1 Citovat

Jako min. 95%  AI hotelů bude jen okolo Durrës, tedy moře jako Bibione, cena hotelu od 500 eur/pax týden, ceny obecně v současnosti poměrně vysoké, jako marně přemýšlím, co by sem člověka mohlo táhnout... 

 

0 Citovat

Doba, kdy byla Albánie neobjevená a levná jsou už pryč. Minimálně u moře. Hory pořád fajn.

3 Citovat

Tiez si myslim, ze riesit letnu dovolenku okolo Dracu nema velky zmysel, to fakt radsej to Bibione a aj cenovo to bude podobne. Ked k moru tak od Vlore a nizsie.

1 Citovat

IvetaIv napsal(a):

nacesty.cz

airstop

Jo, něco takového jsem myslela. Já používám nejčastěji:

https://www.rudolfreisen.cz/    

Ale, trochu se obávám, že už to není, co bývalo, jak píšou ostatní. Já to ještě nestihla, ale kamarádka tam jezdí už delší dobu a pokud teď chce pravou Albánii a moře, tak jezdí hodně na jih, tam není tolik turistů a nejsou tam ty velké all in komplexy.

0 Citovat

tonic napsal(a):

Tiez si myslim, ze riesit letnu dovolenku okolo Dracu nema velky zmysel, to fakt radsej to Bibione a aj cenovo to bude podobne. Ked k moru tak od Vlore a nizsie.

Tak berem hned na letišti auto a v plánu je 5 dní někde níž (asi to Vlore) a 5 dní výše (počítal jsem okolo toho Drače). A výletovat po okolí, ten all-in se tímhle style zatím vždy osvědčil hlavně kvůli dětem, není potřeba moc přemejšlet kdy a jak se najíme.

Ostatním díky za tipy, projdu to.

0 Citovat

my sme to takto autom s malou pobehali pred dvomi rokmi od severu na juh a fakt to more sa neda porovnavat a aj ta okolita krajina. Ako v lete aj na juhu bude "mrdnik", no vizualne to tam je ovela krajsie a aj tie vylety budu v pohode. Jest tam nebol nejaky velky problem, ranajky klasika pekaren a potom sme uz po ceste nieco nasli.

0 Citovat

Ok, tak uvidíme, když se nezadaří něco cenově normálního all-in a se zázemím pro děcka, tak holt vezmem něco alespoň se snídaní (toho je na výběr dost) a místo 3 zmrzlin denně dostanou jednoho nanuka někde cestou :) Tipy na výlety taky uvítám, ale to je tady off topic, tak projdu zdejší cestopisy.

0 Citovat

Že je more smerom na juh od Vlore výrazne krajšie, ako smerom na sever, o tom nie je spor, ale zas na druhej strane, pokiaľ sú to fakt malé deti, tie skôr ocenia pieskové pláže a plytké (aj keď skalené od piesku) more na severe, ako tyrkysovomodré štrkové plážičky a hlbšie more na juhu :)

 

Pokiaľ ide o ceny, bol som minulý rok koncom leta na úplnom juhu (Sarande) a stále to bolo (ubytovanie a jedlo) tak cca na dvoch tretinách cien Talianska/Španielska, aj na pobreží... Jasné že to už nie je cenovo to, čo bolo pred pár rokmi, ale stále je to lepšie. Jediné, čo bolo extrémne drahé (čo ma prekvapilo) bolo požičanie auta.

0
10 reakcí