Ahoj. Nemáte někdo typ, kde vyhledávat apartmány, penziony v rakouských Alpách?  Booking toho ukazuje málo a drahé. Na místě je vždy "milion" ubytovacích kapacit, ale kde hledat, možná nějaké rakouské stránky....  .

Vyhledavač Rakousko

Založila ve fóru Vyhledávače hotelů

8 reakcí

Ahoj. Nemáte někdo typ, kde vyhledávat apartmány, penziony v rakouských Alpách? 

Booking toho ukazuje málo a drahé. Na místě je vždy "milion" ubytovacích kapacit, ale kde hledat, možná nějaké rakouské stránky....

0

Na tohle se mi osvědčilo používat německé  a rakouské cestovky, například TUI nebo DER.

0 Citovat

Já si vždy otevřu webové stránky obcí, kde bych chtěl spát a tam mají vždy odkazy na jednotlivá ubytování.

0 Citovat

...anebo stránky lyžařských/turistických oblastí

0 Citovat

Zkus se podívat tady, jde tam navolit typ ubytování jaký chceš.

https://www.bergfex.cz/oesterrei...erkuenfte/

0 Citovat

Zdravím, má tady někdo zkušenosti s koupí zájezdu u TUI Österreich? Včera jsem kupoval zájezd, číslo kreditky jsem měl zadat hned s tím, že se mám ujistit, že tam mám dostatečné limity a peníze se strhnou automaticky až oni potvrdí ten zájezd, jestli to překladač dobře přeložil. Ale peníze se mi doteď nestrhly. Když se přihlásím do Meine TUI, zájezd tam mám. I nějaké potvrzení od nich (Reisebestätigung). Ale datum splatnosti tam je včerejší a peníze se z karty doteď nestrhly. Je třeba udělat něco dalšího, nebo jen čekat?

0 Citovat

Klid, čekat. Když to nepůjde, oni se ozvou, neboj...

0 Citovat

S TUI problemy nebyvaji, uz jsme pres ne nekolikrat meli hotel.

0 Citovat

Vím, že by s nimi neměly být problémy. Ale neumím německy, tak nevím, jestli mi třeba neuniklo něco, co jsem měl udělat, i když jsem si vše překládal. A taky jestli to třeba nebyla nějaká chybná cena, kvůli které to nakonec zruší. Původně jsem totiž ten samý zájezd od TUI chtěl koupit přes Invii, ale když mi několik hodin neposlali slíbenou kalkulaci ceny pro 3 osoby, udělal jsem to přímo na TUI. Z Invie pak přišla kalkulace s cenou skoro 3000€, ale přímo na TUI to bylo jen 1k€ za všechny.

0
8 reakcí