Zdravím, řeším road trip po Andalucii a Algarve... idea byla např. taková, že se přiletí do Malagy, půjčíme si auto, projedeme Gibraltar, jih Španělska a skončíme v Lisabonu. Term začátek Dubna. Nedaří se mi ale sehnat půjčovnu, která by si za vrácení v jiné zemi neúčtovala méně než 430€, tj. takto mě zapůjčení nevyjde na méně než 700€, zatímco když si například v Lisabonu auto půjčím a opět vrátím, tak jsem schopen jít na 130€ za malé auto. Nemáte někdo nějaký tip nebo lepší zkušenost? Díky Zdeněk .

Zapůjčení auta ve Španělsku a vrácení v Portugalsku

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Zdravím,
řeším road trip po Andalucii a Algarve... idea byla např. taková, že se přiletí do Malagy, půjčíme si auto, projedeme Gibraltar, jih Španělska a skončíme v Lisabonu. Term začátek Dubna. Nedaří se mi ale sehnat půjčovnu, která by si za vrácení v jiné zemi neúčtovala méně než 430€, tj. takto mě zapůjčení nevyjde na méně než 700€, zatímco když si například v Lisabonu auto půjčím a opět vrátím, tak jsem schopen jít na 130€ za malé auto.

Nemáte někdo nějaký tip nebo lepší zkušenost?

Díky
Zdeněk

0

Tak to prostě je. Někdo musí auto vracené v jiné zemi vyzvednout a vrátit se s ním "domů" a to něco stojí. Hertz míval službu že jsi tento odvoz mohl realizovat jako zákazník (byly tam ale omezení co do času a najetých km).
Jinak kvůli jednoduché otázce asi není nutné začínat celé nové vlákno... smiley

0
1 reakce