Ahoj,na jaře se chystáme do Arménie a koukám předběžně na ceny půjčoven. Hledal jsem na rentalcars, kde jsem se dostával dejme tomu na 200 eur/7 dní za nějaké SUV . Pak jsem zkusil Holiday Autos (přes odkaz na kayaku) a našlo mi to cenu u Hertz za 63 UDS/7 dní (s nějakým pojištěním 90 USD), což mi přijde jako blbost. Je to blbost? Proč to teda nachází takovou cenu? V čem je "zakopaný pes"? .

Holiday Autos - zkušenosti s nízkou cenou

Založil ve fóru Půjčení auta

@Libor Jak píše Ridder Kréta, pak např. Rhodos, Malaga, Dalaman, Bukurešť, Porto (tam to byl RecordGo s plnou pojistkou za 25 éček/den). Takže se dá najít, jen se musí googlit...

1 Citovat

@Ridder - s kterou půjčovnou, prosím tě? Já se na konci září nemůžu na Krétě dostat s plnou pojistkou pod 210 €/8 dní. Tedy pokud neberu nějaké miniautíčka, do kterých se 190 cm nevlezu:)

0 Citovat

@Vlastimil jedná se o miniautíčko, takže ti to asi nepomůže :) https://www.cretarent.gr/

0 Citovat

@Ridder - Picanto by pro mě byla tortura, ale stejně díky za ochotu;)

0 Citovat

to tmx, taky zvažuji na příští rok ukončit zahraniční pojistky na spoluúčast - Icarhire, už pro nás skončil a WWI, jak čtu tak asi žádná sláva.

Pro ty škrtance asi vystačí Premium ČSOB.

Všechny spory s půjčovnami na vymyšlené škrábance jsem vždy ukončil ve svůj prospěch přes chargeback u banky za použití veškerých možných způsobu.

Na Goldcaru jsem minulý měsíc ani nemusel použit chargeback sami to vzdali.

 

1 Citovat

@Audit, jakým způsobem na toto používáš chargeback? Napíšeš bance, že platba byla stržena neoprávněně?

Vyzkoušel už někdo jak se ČSOB Premium staví k proplácení? :)

 

@Ridder, moc díky za tip, v září budeme na Krétě taky půjčovat a miniauto nám stačí :D. 

0 Citovat

Vyplnit formulář o neoprávněném stažení částky a doložit důkazy (foto při vyzvednutí a pri vrácení). Fotím palubovky - stav kilometrů, nádrže. Dále důležité - zrcátka, disky, podběhy vpředu vzadu, prostor rezervy, čistotu vozu uvnitř. Celkově foto auta. Vše vysoké rozlišení s geopolohou. Zkontrolovat odemykání klíčem obou dveří. U ČSOB premium jsem už udělal 4x, do měsíce peníze na účtu zpět. Mám 100% úspěšnost. Musíš ještě doložit komunikaci s půjčovnou.

2 Citovat

Perfektní, díky za užitečně informace! 

0