Zdravím všechny!!!Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se Srí Lankou. Jakou dobu vidíte jako optimální pro strávení času na Srí Lance? Rozumějte, chci po ostrově cestovat, občas nic nedělat a vidět to nejlepší :D...prostě tak nějak na pohodu...Vůbec nemám představu, jak dlouhou dobu tam strávit :)...Díky moc všem za případné odpovědi...S pozdravem,Tereza .

Na jak dlouho na Srí Lanku?

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

7 reakcí

Zdravím všechny!!!

Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se Srí Lankou. Jakou dobu vidíte jako optimální pro strávení času na Srí Lance? Rozumějte, chci po ostrově cestovat, občas nic nedělat a vidět to nejlepší :D...prostě tak nějak na pohodu...

Vůbec nemám představu, jak dlouhou dobu tam strávit :)...


Díky moc všem za případné odpovědi...


S pozdravem,

Tereza

0

Měsíc 😋

0 Citovat

37 a půl dne...

0 Citovat

Někdo 3 hodiny, jiný tři dny, další 3 týdny, někdo 3 měsíce a nadšenec 3 roky. Opravdu zvláštní otázka.

0 Citovat

 9 a 1/2 týdne...

0 Citovat

Ideální jsou aspoň 2-3 týdny, ale každý má jiné preference, jak je vidět výše :) 

0 Citovat

halvne si treba uvedomit, ze nie vzdy je vsade sezona aj ked to je maly ostrov. Tak ak chcete pobehat cely ostrov, tak na 2x minimalne, raz v zime a raz v lete.  Tiez by som to videl tak na 2x2 tyzdne v pohodvom tempe. Zase netreba vidiet kazdy tourist trap :D

0 Citovat

Jsou i mesice vhodne na navstevu celeho ostrova, napr. srpen, unor, brezen, ale pokud je v planu i nicnedelani, nebal bych se jet kdykoliv a vicedenni deste vyuzit na toto.


Jinak pokud mas dostatek casu, tak nez travit treba 3 mesice na SL, doporucuju z mnoha duvodu cestovat po vice zemich tj. po cca 1-2 mesicich se presunout dal.

0
7 reakcí