Ahoj, s kamarádkou plánujeme letět v červenci na Sardinii - nechaly jsme se zlákat levnými letenkami. Vzhledem k tomu, že jsme studentky, náš budget tomu bude i odpovídat. Osobně bych se ráda za týden vešla do max 15 000 Kč, kamarádka možná do ještě nižší částky.To znamená ubytování ideálně do 800 Kč na noc/os, preferujeme prostší hotely i airbnb se sdílenou koupelnou, ale společné pokoje v hostelech nechceme. Nebudeme si půjčovat auto, takže i tomu musíme přizpůsobit situaci. Napadlo mě se ubytovat tedy v Cagliari, v Olbii a možná ještě dalším libovolném větším letovisku a odtamtud vyrážet na výlety. Rády bychom i viděly v rámci výletu oblast Costa Smeralda, Villasimius a co nejvíc krásných sardinských pláží obecně. Nicméně letovisek je na Sardinii nepřeberná spousta a je pro mne obtížné se v tom vyznat. Byla bych tedy vděčná za jakékoli tipy, jak vymyslet v červenci relativně low-cost dovolenou na Sardinii s užitím veřejné dopravy, tedy i za tipy, jak poskládat itinerář, abychom z týdenní dovolené vytěžily co nejvíc. Moc děkuji!  .

Sardinie levně

Založila ve fóru Co vidět a navštívit

8 reakcí

Ahoj, s kamarádkou plánujeme letět v červenci na Sardinii - nechaly jsme se zlákat levnými letenkami. Vzhledem k tomu, že jsme studentky, náš budget tomu bude i odpovídat. Osobně bych se ráda za týden vešla do max 15 000 Kč, kamarádka možná do ještě nižší částky.To znamená ubytování ideálně do 800 Kč na noc/os, preferujeme prostší hotely i airbnb se sdílenou koupelnou, ale společné pokoje v hostelech nechceme. Nebudeme si půjčovat auto, takže i tomu musíme přizpůsobit situaci. Napadlo mě se ubytovat tedy v Cagliari, v Olbii a možná ještě dalším libovolném větším letovisku a odtamtud vyrážet na výlety. Rády bychom i viděly v rámci výletu oblast Costa Smeralda, Villasimius a co nejvíc krásných sardinských pláží obecně. Nicméně letovisek je na Sardinii nepřeberná spousta a je pro mne obtížné se v tom vyznat. Byla bych tedy vděčná za jakékoli tipy, jak vymyslet v červenci relativně low-cost dovolenou na Sardinii s užitím veřejné dopravy, tedy i za tipy, jak poskládat itinerář, abychom z týdenní dovolené vytěžily co nejvíc. Moc děkuji!

1

No musim, rict, ze tam moc doprava nefungovala, jen mezi vetsimi mesty, rozhodne ne k tem uzasnym plazim, tam je parkoviste na hline a jeste pak pesky. Jinak vzdalenosti velke i s autem. Bez nej si to neumim predstavit, byli jsme 14 dni jen na horni polovine. O prazdninach lowcost Sardinie, to mi nejak nejde dohromady. Byli jsme v 1.pol. cervna a i tak to bylo drazsi, pred 3 lety. Jenom to jidlo, musi se nakupovat v hypermarketech, ktere tam jsou na kraji mesta, nebo mimo. No asi jste koukali na ceny ubytek, predpokladam🙄. Zvlaste oblast Costa Smeralda.

0 Citovat

Myslim,ze nejlevnejsi je bohuzel spis ten sever,  nebo spis severozapad Taky letiste Alghero je levnejsi Bez auta jsme byli s Alghera v Isola Rossa krasny apartman pro dva za 35 euro/noc Jih a vychod Sardinie je financne narocnejsi 

0 Citovat

Nám zrušili let, takže jsme nakonec do Sardinie neletěli, ale překvapilo mě, že hodně ubytování chtělo navíc i poplatek za ručníky a povlečení - pro 2 osoby cca 30-40 EUR navíc, pozor na to, třeba pozorně číst podmínky ubytování!

0 Citovat

Ani to je v Italii normalni.

0 Citovat

To nevím, kde ubytování hledáte a jaké vybíráte, ale normálním v Itálii bych to rozhodně nenazvala. Jsem zvyklá nekupovat letenky na poslední chvíli a navíc zamluvit přijatelné ubytování s možností zrušení hned po nákupu letenek. Nikdy jsem za povlečení a ručníky nepřiplácela, jedinkrát něco za úklid. Naprosto v pohodě.

0 Citovat

Aparmany u more byvaji casto s povlecenim za priplatek.

0 Citovat

Posteľná bielizeň a uteráky sa v apartmánoch na juhu Talianska (Sicília, Sardínia, Kalábria, Puglia...) ešte cca 10 rokov dozadu doplácala prakticky vždy. V posledných rokoch pribúdajú ponuky, kde sú v cene, ale ešte stále je pomerne dosť apartmánov, kde sa za to dopláca.

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Aparmany u more byvaji casto s povlecenim za priplatek.

stejná zkušenost

0
8 reakcí