Dobrý den, chtěla bych se zeptat na typy na dovolenou s dětmi na podzim září-říjen. Nejprve jsem byla rozhodnutá letěn na Tenerife, ale když jsem se pak koukala na moře, tedy vlastně oceán, tak to asi moc klidné koupání a šnorchlování nebude, tak zvažuji Zakynthos nebo si nechám poradit a dát typy. Ubytování chceme airbnb nebo přes booking apartmány. Díky za typy.  .

Kam s dětmi na podzim za sluncem a mořem?

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

Co Srí Lanka? Teď jsem zahlidl letenky z WRO za 14k na březen...

0 Citovat

Díky moc za tip, WRO je kousek z Prahy..snad něco bude na únor.. hledám striktně  týden 10 -16.2. S celkovým pobytem tak 10 dni:)

0 Citovat

Takhle na podzim je super Madeira, ale koupání asi spíš v bazénu než v Oceánu. Jinak Kypr a můžu doporučit neprofláknutý řecký ostrov Karpathos moc krásné starobylé vesničky, na některých místech trochu víc fouká tam pak jezdí surfaři.

 

0 Citovat

My byli letos v únoru na Roatánu a jeho východní část fakt není profláklá. Pláž v Camp Bay je nádherná, akorát za větrných dnů můžou být větší vlny. Pár výletů se dá vymyslet.

Z Mnichova jsou letenky s United bežně kolem 500Є, ale momentálně ten tvůj termín vypadá dost vybraný. Ale je dost možný, že časem uvolní do levnýho tarifu další sedačky.

0 Citovat

Díky moc,na Roatan jsem trochu zapomel, dávám si ho do watchlistu:)

1 Citovat

Hezké téma... cestování s dětma. Řeším to podobné, nenechme vlákno umřít. Zatím máme projetou Evropu (především jih a východ) křížem krážem a už je pomalu čas vyrazit mimo EU.....

0 Citovat

Pokud chcete s dětmi někam, kde je mělké moře tak zkuste i kanárské ostrovy. Konkrétně Gran canaria, Tenerife nebo Fuerta tam máte teplo celý rok a letenky,se dají koupit i za 100 euro. Já tam vždy byl do 15 tis za týden za osobu se vším. V září bude teplo i v Řecku, kde mohu pro děti doporučit Skiathos, kam to lítá z Prahy. Malý klidný ostrov, písečné pláže s dlouhou mělčinou. Na svém blogu mám o všech těch destinacích cestopisy s fotkama tak mrkněte a třeba vás něco zaujme. https://cestovanisfotografem.cz/

 

0