Ahoj, má někdo zkušenost s jednodenním výletem z Kalifornie za hranice Mexika? Slyšela jsem od přátel, že tam není moc co k vidění, je to nebezpečné apod. Přesto jsem našla například městečko Ensenada, které vypadá jako fajn dovolenkové letovisko. Tak nevím... Uvítám jakékoliv info, díky!  .

Jednodenní výlet do Mexika z Kalifornie

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

2 reakce

Ahoj, má někdo zkušenost s jednodenním výletem z Kalifornie za hranice Mexika? Slyšela jsem od přátel, že tam není moc co k vidění, je to nebezpečné apod. Přesto jsem našla například městečko Ensenada, které vypadá jako fajn dovolenkové letovisko. Tak nevím... Uvítám jakékoliv info, díky! smiley

0

Byl jsem před 3 lety v Tijuane. Jel jsem ze SD s "Red Trolley" (modrou linkou do San Ysidro - http://www.sdmts.com/schedules-real-tim ... es/trolley) a bylo to docela v pohodě. Pěšky přejdeš přes hranici - po mostě přes Rio Tijuana a jsi v Tijuaně. Pokud se nebudeš v Tijuaně zdržovat do pozdní noci a nebudeš zalézat do zastrčených ulic, je to tam relativně bezpečné. Pochodil jsem od dopoledne pěšky co se dalo a navečer šel opět pěšky přes přechod nazpět. Akorát pozor na neděli - já šel v neděli a stál jsem skoro 3 hoďky ve frontě pro pěší, spousta mexikánců jde po víkendu do USA za prací.

0 Citovat

Super, moc díky za tip! smiley

0
2 reakce