Dobrý den, mužete mi někdo poradit outletové obchodaky v kalifornii? Konkretně pojedeme Las Vegas, Los Angeles, San Francisco. Slyšeli jme, že se tam daji nakoupit značkové věci za super ceny.Na internetu jsem našla obchod camarillo kousek od Los Angeles.Máte s tim někdo zkušenost, nebo můžete poradit něco jiného? Děkuji moc:) .

Nakupy californie

Založil(a) ve fóru Co vidět a navštívit

13 reakcí

Dobrý den,

mužete mi někdo poradit outletové obchodaky v kalifornii? Konkretně pojedeme Las Vegas, Los Angeles, San Francisco. Slyšeli jme, že se tam daji nakoupit značkové věci za super ceny.Na internetu jsem našla obchod camarillo kousek od Los Angeles.Máte s tim někdo zkušenost, nebo můžete poradit něco jiného? Děkuji moc

:)

0

North a South premium outlets Las Vegas. Lepší je ten North

0 Citovat

Souhlasim, North je nejlepší volba

0 Citovat

Diik! Je k nim potreba autem nebo tam neco jezdi? Budeme si auto vyzvedavat az posledni den ve vegas a frcime dal.

Beru zpet, nasla jsem nejaky DEUCE bus, co by tam mel jezdit :)... Diky

0 Citovat

Auto je v LV nutnost. Bohužel.

0 Citovat

Záleží jaký chceš styling, jestli hledáš aktuálnější kolekci, značkové věci, nebo kousky na kterých je uvedena jen značka. Hledáš jen doplňky, nebo řešíš celkový outfit? Je rozdíl mezi premium outlet, outlet a výprodejí, což je outlet z outletu. V případě premium outlet žádnou velkou úsporu nečekej, naopak ve výprodeji lze nakoupit se slevou i 90%, (oděvy, prádlo, boty, kabelky, zavazadla, galanterie, parfémy) ale výběr je dost omezený a na každé pobočce jiný. Proto se vyplatí objet autem více poboček podle toho jak je máš po cestě, síť je docela hustá. Při poslední návštěvě jsem si přivezl 11 párů bot, nevešly se mi ani do kufru a musel jsem letět zpátky ve vysokých kožených kovbojských botech na motorku.

0 Citovat

Při poslední návštěvě jsem si přivezl 11 párů bot, nevešly se mi ani do kufru a musel jsem letět zpátky ve vysokých kožených kovbojských botech na motorku.[/citace]

:D:D:D ... pobavilo...

Hledavme sportovni veci, boty, kabelky... adidas, guess, MK atd, proste klasika neco pokoupit za dobry ceny. Kde tedy sehnat vyprodej outletu? Ten north premium nedoporucujes?

0 Citovat

Jinak auto mit budeme celou dobu, ale LV jsem myslela, ze je zbytecny... par dni pobudem a vsude dojdem/uber ... :-O

0 Citovat

Premium outlets se hodí třeba pokud chceš něco speciálního - kostým, nebo třeba lyžařský komplet.

Slevy nejsou až tak velké a zboží je obecně dražší, značkový oblek cca z 800 seženeš za cca 500-600 USD. Styl prodeje je jako běžné obchodní centrum.

Jestli jde hlavně o cenu tak ty výprodeje jsou bezkonkurenční a vždy něco zajímavého najdeš.

Pamatuji třeba na prádlo Victorias Secret kus za 3 USD, kabelky od 25 USD apod. u menších věcí je to hrabání v koši, ale větší jsou na ramínkách.

Jsou to řetězce Ross dress for less a pak DDs discount.

Na jejich webu najdeš store locator a podle toho kde se budeš pohybovat si dej adresy do navigace.

0 Citovat

Aha dekuji , tak ted jsem to hledala na jejich webu a treba v LV mi to zadny nenaslo a v LA asi milion - pritom i ty obchody mely i jine jmeno a kdyz se divam pres googlemapy, tak jsem nasla nejvice kokem highway mezi LA a SF a po zadani primo Las Vegas i nejake ve Vegas. Muzes mi napsat, kde jsi nakupoval ty? Mozna jsou ty mimo mesto lepsi?

0 Citovat

V LV jich je aspoň 20... Lepší = méně vybrané jsou mimo hlavní turistické oblasti, ale i slepé kuře najde zrno.

0 Citovat

Těch krámů jsou všude hromady, ať už Ross nebo TJ Maxx, doslova o ně zakopáváte.

0 Citovat

Nemusíš si kvůli těm obchodům zajíždět, když vyzobeš jen ty co máš tak jako tak po cestě, tak stejně utratíš víc než máš v plánu.


2017-08-11.png

0 Citovat

Děkuji :)

0
13 reakcí