Zdravím všechny cestovatele! Plánujete výlet do Londýna? Využijte akčních nabídek leteckých společností a nechte se inspirovat mými články o třech dnech v této metropoli! Najdete v nich více i méně známá místa, mé oblíbené památky a muzea, restaurace, které jsem si oblíbila a další poznatky, které se vám mohou hodit v plánování Vaší dovolené  .

Tři dny v Londýně!

Založila ve fóru Cestopisy

0 reakcí

Zdravím všechny cestovatele!

Plánujete výlet do Londýna? Využijte akčních nabídek leteckých společností a nechte se inspirovat mými články o třech dnech v této metropoli!

Najdete v nich více i méně známá místa, mé oblíbené památky a muzea, restaurace, které jsem si oblíbila a další poznatky, které se vám mohou hodit v plánování Vaší dovolené smiley

https://beabruska.wordpress.com/2015/06 ... v-londyne/
https://beabruska.wordpress.com/2015/07 ... v-londyne/

Nechcete Londýn pouze navštívit, ale rádi byste se zde i přestěhovali? K tomu Vám mohou posloužit mé další tři články. Popisuji v nich co vše je třeba zařídit před odletem, co si doporučuji sbalit s sebou a také co vše Vás čeká po příletu - doprava, hledání ubytování a práce, vyřizování dokumentů, bankovního účtu a dalších nezbytností.

https://beabruska.wordpress.com/2015/01 ... hem-cesko/
https://beabruska.wordpress.com/2015/01 ... -britanie/
https://beabruska.wordpress.com/2015/01 ... -britanie/

Pro aktuální informace a články mě najdete také na Facebooku - https://www.facebook.com/beabruska

Přeji příjemné čtení!

0
0 reakcí