Článek z mé letošní návštěvy Krimmelských vodopádu v Rakousku. Jsou označovány jako 5. nejvyšší vodopády na světě a nejvyšší vodopády v Evropě. http://www.zivotnacestach.cz/nejvyssi-v ... -rakousku/ .

Nejvyšší vodopády Evropy - Krimmelské vodopády v Rakousku

Založil ve fóru Cestopisy

5 reakcí

Článek z mé letošní návštěvy Krimmelských vodopádu v Rakousku. Jsou označovány jako 5. nejvyšší vodopády na světě a nejvyšší vodopády v Evropě.

http://www.zivotnacestach.cz/nejvyssi-v ... -rakousku/

0

Díky za tip! Vypadá to zajímavě smiley

0 Citovat

ok, jen v článku trochu mateš pojmy. Nejvyšší bod vodopádu a převýšení 1000 m, to by bylo tak někde mezi Innere Keesalm a Warnsdorfer Hütte, což je pro normálního smrtelníka bratru 6 h výstupu. Nebo mně něco uniká?

0 Citovat

Vodopády pěkný, ale stránka s cestopisama hrozná smiley Stručný informace jak z katalogu bez jakýkoliv přidaný hodnoty

0 Citovat

Byl jsem na krymelskych vodopadech a uprimne, ono nic vic tam k tomu neni co napsat. Voda tece dolu, je to hezke, je to velke, strika to vsude na tech vyhlidkach. Zaparkujes, koupis listek a jdes po perfektni ceste nahoru. Pak zase dolu.

Vyplati se koupit ten Zell am See (nebo Kaprun) pass na vsechny atrakce, da se usetrit ranec na vstupech. I kdyz ty vodopady nejsou drahe, ale treba ty nadrze za Kaprunem jsou nadherne a tam uz je bezny vstup pres 20E. S tim passem to je asi za jednotky eur potom. Navic ten pass ti daji k mnoha ubytovani v pensionech nebo hotelech zdarma

0 Citovat

Tohle už je aspoň informace, která toho turistu může zajímat smiley Jak se tam nejlíp dostat a proč, jaká je stezka, kolik stojí vstup a parkování a kde přesně se tam dá rozumně najíst a za kolik, co zajímavýho tam ten člověk zrovna zažil... Obecně mě v cestopisech moc nezajímá, jak se tam komu líbilo a hlubší popis místa, kterej jde najít i na wikipedii.. A tím právě nenarážím jenom na tenhle článek, ale i na všechny ostatní, které jsem na té stránce namátkově projel.

0
5 reakcí